Αισιόδοξη η πληθώρα των πολιτών πού θέτουν τον εαυτό τους στην εκλογική διαδικασία. Της Βαίας Λαμπροπούλου

Βαια Λαμπροπούλου. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ρίτσα Σπυρίδου 
Αισιόδοξη η πληθώρα των πολιτών που θέτουν τον εαυτό τους στην εκλογική διαδικασία 

Η αυτοδιοίκηση είναι ζήτημα των πολιτών του κάθε τόπου και σε αυτό προέχει η αγάπη για τον τόπο ,η αυταπάρνηση και η αξιοσύνη ως προς το αποτέλεσμα της δουλειάς τους , όσων θέτουν υποψηφιότητα για θέσεις ευθύνης στις περιφέρειες ,στους δήμους και στις κοινότητές .

Η Γιορτή της Δημοκρατίας είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας ( και ξεκινάει από την αλλαγή του τρόπου σκέψης μας)και αυτό δεν είναι θεωρητικό καθώς εμείς οι πολίτες ,οι κάτοικοι ,οι άνθρωποι που βιώνουμε τα προβλήματα και τις χαρές έχουμε στο χέρι μας την πορεία του τόπου μας.

Νέοι άνθρωποι ,άνθρωποι της καθημερινής πάλης και του μεροκάματου ,γυναίκες και άντρες ( η ποσόστωση ήταν η βαθμιαία εξέλιξη της αυτοδιοίκησης),μορφωμένοι και άνθρωποι με παιδεία,άξιοι επαγγελματίες ,άνθρωποι εμπειρίας και όλοι όσοι είναι ενεργοί πολίτες έκαναν την περιβόητη αποδοχή στο σύστημα gov. προκειμένου να κλειδώσει η υποψηφιότητά τους και αισιοδοξούμε να είμαστε όλοι μια ομάδα συνεργασίας για έναν τόπο ευημερίας για έναν τόπο αειφορίας .

Όλοι άξιοι ,όλοι για έναν κοινό σκοπό ,όλοι μαζί και ο καθένας με την ειδικότητά του στον τομέα του να αναλάβει σε όποιο πόστο μπορεί να προσφέρει για να έχουμε πόλεις ευτυχείς . 
Μας θέλουμε όλους στη γιορτή της δημοκρατίας ,όλους μαζί χωρίς μικροπολιτισμούς και διχόνοιες στις 8 Οκτώβρη . Ψηφίζουμε με δικό μας κριτήριο και βούληση ,δεν υπάρχει σωστό και λάθος . Υπάρχει δικαίωμα και υποχρέωση στην διαδικασία .

Είμαι μαζί με εμάς ,είμαι μαζί και με τους άλλους .Γιατί ,φίλε μου ,είναι μεγάλη μαγκιά να σηκώσεις στις πλάτες σου όλα τα ζητήματα των γύρω σου και μπράβο σου !
Ο αγώνας είναι ένας :το καλό κ αγαθό 

Καλή πορεία και μακρυά απ' τ'αδικο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια