Στον αγιασμό του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Κοζάνης στην Άνω Κώμη ο Χάρης Κουζιάκης

 





Στον αγιασμό του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) Κοζάνης στην Άνω Κώμη παραβρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης παρουσία του υποψήφιου για το τοπικό συμβούλιο Άνω Κώμης Θύμιου Ζαγάρα.

 

Εκεί είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο σχολείο και να συνομιλήσει με γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές για τη λειτουργία, τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη σχολική μονάδα.

Στη συνέχεια μετέβη στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης όπου και παρακολούθησε τον αγιασμό σε μία από τις μεγαλύτερες σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης όπου και αποτελεί μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Η στήριξη του Δήμου για την άρτια λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων είναι υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα πρέπει αυτή να επιτυγχάνεται μέσω της αγαστής συνεργασίας των σχολικών επιτροπών του Δήμου και των διευθύνσεων των σχολικών μονάδων.

#ΔήμοςΚοζάνηςΠρωταγωνιστής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια