Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

 Την έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας επέδειξαν ο Δήμος Εορδαίας και οι πολίτες του, με την αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Μουζάκι, όπου και βρίσκεται ένα από τα σημεία συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας ξεκίνησε σήμερα, για να παραδώσει τα συγκεντρωθέντα είδη από προσφορές φορέων, σωματείων και συλλόγων της περιοχής μας, στους αρμόδιους που είναι επιφορτισμένοι με την συγκεκριμένη αποστολή.

Να σημειωθεί πως εκτός των ειδών που απεστάλησαν, ο Δήμος Εορδαίας συνδράμει την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών με ένα μηχάνημα έργου, το οποίο μεταφέρετε επίσης στην Θεσσαλία, για να βοηθήσει στα έργα που χρειάζονται έτσι ώστε η ζωή να επανέλθει στην πληττόμενη περιοχή.

Τέλος δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για όλους τους απλούς πολίτες, οι οποίοι για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν με συγκινητική μαζικότητα στο κάλεσμα του Δήμου Εορδαίας για βοήθεια προς δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια