Νάνσυ Χαρίση: "Οι προκλήσεις του μέλλοντος τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο απαιτούν συνεργασία σε όλους τους τομείς"Ονομάζομαι Αθανασία (Νάνσυ) Χαρίση, είμαι απόφοιτος αισθητικής κοσμητολογιας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης κατάγομαι και ζω μόνιμα στην Κοζάνη. Ειμαι παντρεμένη και εχω μια κορη 2,5 ετων. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Μετά την πρόταση του νύν δημάρχου κ. Λάζαρου Μαλούτα, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κοζάνης. 
Πιστεύω στο μπόλιασμα των νέων με δυναμισμό και ενέργεια που συνδυάζεται με την πείρα των πιο μεγάλων που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας. Η πόλη μας μεγαλώνει και μαζί μ' αυτή και τα προβλήματά της. Οι προκλήσεις του μέλλοντος τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο απαιτούν συνεργασία σε όλους τους τομείς. 
Ασχολούμαι όμως με τα κοινά και για έναν ακόμη λόγο: Ο παππούς μου, ο αείμνηστος Ιωάννης Παπαγιάννης, διετέλεσε δήμαρχος Κοζάνης για δύο τετραετίες κι εγώ σαν εγγονή του δεν γινόταν να παραμείνω αμμέτοχη. Αλλά κι από την πλευρά του πατέρα μου έχουμε προσφέρει στην πόλη της Κοζάνης αφού πρόγονοι του ήταν μεγάλοι ευεργέτες και δωρητές (Χαρίσειον ίδρυμα, Θεαγένειο Νοσοκομείο, αγορά Χαρίση στη Βουδαπέστη). 
Αγωνίζομαι για τη γενιά μου για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Για τα όνειρά μας, για όλα όσα θέλουμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε στην πόλη μας. Έμαθα από μικρή να αγωνίζομαι, τίποτε δεν μου έχει χαριστεί. Το ίδιο θα κάνω κι αν εκλεγώ. Εμπιστευτείτε τους νέους ανθρώπους. Μαζι μπορούμε να πετύχουμε. Γιατί αξίζουμε ενα καλυτερο δημο. Γιατί αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια