Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ήταν χθες το βράδι το εκλογικό κέντρο της «Ενωμένης Εορδαίας», όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς και όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της επίσημης λειτουργίας του.

Μετά τον αγιασμό που προηγήθηκε ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» προχώρησε σε μία ομιλία η οποία είχε χαρακτήρα απολογισμού για το έργο που παρουσίασε η δημοτική αρχή. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε πως στην τετραετία που πέρασε η δημοτική αρχή κατάφερε να βάλει το αποτύπωμα της, έχοντας ως πρώτιστη έννοια την δικαίωση της εμπιστοσύνης με την οποία οι πολίτες την τίμησαν και υπογράμμισε λέγοντας χαρακτηριστικά «Αλλάξαμε την καθημερινότητα, σχεδιάσαμε το μέλλον. Αυτό που υποσχεθήκαμε. Η Εορδαία μας αλλάζει. Συνεχίζουμε μαζί.. Όλοι μαζί.»

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου Εορδαίας και εκ νέου υποψήφιου, ακολούθησε παρουσίαση τόσο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων όσο και των υποψηφίων Συμβούλων και Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια