Ήρθε σαν βόμβα... Ο Κώστας Βόμβας "σφήνα" στον συνδυασμό ΚοκκαλιάρηΟ συνδυασμός «Μαζί για την Κοζάνη» με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη ανακοινώνει τον Κωνσταντίνο Βόμβα του Ιωάννη ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.


"Κατάγομαι από την Λευκοπηγή όπου και κατοικώ με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένος με την Σιαφάρα Βασιλική και έχουμε δυο γιούς τον Γιάννη και τον Θεόφιλο.
Είμαι υπάλληλος της ΔΕΗ. Είμαι γραμματέας στο σωμάτιο ΕΝΩΣΗ ΔΕΗ μέλος στο εργατικό κέντρο Κοζάνης και γραμματέας στο ΙΝΕ-ΓΕΣΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2012. Διετέλεσα αντιπρόεδρος της ΤΚ Λευκοπηγής και μέλος της επιτροπής άρδευσης. Επίσης είμαι μέλος εθελοντικών ομάδων (δότης αιμοπεταλίων).
Μπροστά στον κίνδυνο της ολοκληρωτικής ερημοποίησης της περιοχής και με μια σχεδιαζόμενη μόνο επί χάρτου μετάβαση είναι επείγουσα ανάγκη η μετάβαση να είναι δίκαιη, να δημιουργεί θέσεις εργασίας, να δίνει δυνατότητες και ευκαιρίες στους πολλούς. Οραματίζομαι έναν Δήμο που θα παίξει ενεργό ρόλο και με σεβασμό στους πολίτες, θα αγωνιστώ για καλύτερη ποιότητα ζωής, ανάδειξη της πόλης και των δυνατοτήτων της και μαζί με τις ενεργές τοπικές κοινότητες θα συνδιαμορφώσει το αύριο, παραδίδοντας στα παιδιά μας έναν βιώσιμο και αξιοβίωτο τόπο. Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό του Γιάννη Κοκκαλιάρη με σκοπό να διεκδικήσω ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας! "

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια