Τις Τ.Κ. Σπάρτου και Κάτω Κώμης της Δ.Ε. Ελιμείας επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Χάρης Κουζιάκης και μέλη του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»

 
Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου 2023, ο κ. Κουζιάκης και συνεργάτες του βρέθηκαν σε χωριά της Δ.Ε. Ελίμειας. Πρώτος σταθμός ήταν η Τ.Κ. Σπάρτου, ενώ ακολούθησε η Τ.Κ. Κάτω Κώμης.

Ο κ. Κουζιάκης συναντήθηκε με κατοίκους των χωριών και συζήτησε μαζί τους τα ζητήματα της περιοχής τους, καθώς και όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης για να αντιμετωπιστούν αυτά.

 

«Με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνουμε μια από τις βασικές στοχεύσεις μας, που δεν είναι άλλη από το να κρατήσουμε τα χωριά του Δήμου μας ζωντανά. Δεν προσανατολιζόμαστε μόνο σε ενέργειες, που λύνουν υπαρκτά τρέχοντα ζητήματα, αλλά και σε παρεμβάσεις που δίνουν μια ευρύτερη προοπτική, ώστε τα χωριά μας να είναι τόπος ελκυστικός για να ζήσεις, να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά, να δημιουργήσεις την οικογένειά σου σε αυτά» σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με αφορμή τις επισκέψεις αυτές.

Ο κ. Κουζιάκης επεσήμανε ότι για την περιοχή μας, η οποία βρίσκεται χρονικά σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι που θα καθορίσει το μέλλον του Δήμου μας, ο χωροταξικός σχεδιασμός πρέπει να προηγείται της οποιασδήποτε παρέμβασης/επενδύσεων ώστε να αποτραπεί η άναρχη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» η πρόταση για Εκπόνηση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου και θα αφορά στις περιοχές Δ.Ε. Ελιμείας, Αιανής με αναφορά στα λιμναία οικοσυστήματα Πολυφύτου, Ιλαρίωνα και στο αρδευτικό με στόχο την ανάδειξή τους στον τουριστικό και γεωργοκτηνοτροφικό τομέα.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια