Δημοτική Κίνηση Κοζάνης: Επίσκεψη στο ΕΒΕ Κοζάνης και στα Αστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης

 Το ΕΒΕ Κοζάνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης. Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Μητλιάγκα και τη διοίκηση του επιμελητηρίου και η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε αφορούσε την παρούσα κατάσταση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στα πλαίσια της αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων λόγω της απολιγνιτοποίησης.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να αναλύσει το πρόγραμμα της παράταξης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» στη διοίκηση του ΕΒΕ και να συζητήσει αναλυτικά τις προτάσεις του συνδυασμού για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και του ΕΒΕ αφού όπως τόνισε η πρόκληση για τον επιχειρηματικό κόσμο εν όψει της απολιγνιτοποίησης είναι τεράστια και η εμπειρία, η γνώση και οι νέες ιδέες της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την μείωση της ανεργίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στα Αστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης.

Τα μελη της Δημοτικής Κίνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους στα ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ και να καταθέσουν στη διοίκηση και στον Πρόεδρο των Αστικών ΚΤΕΛ κ. Μιχαηλίδη τις θέσεις της παράταξης σχετικά με τον ρόλο που θα πρέπει να έχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην επόμενη μερα του Δήμου Κοζάνης.

Τονίσθηκε ιδιαίτερα ο κρισμος ρόλος των αστικών στην διατήρηση της συνοχής του Δήμου με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Συζητήθηκαν επίσης διεξοδικά τα προβλήματα λειτουργίας των Αστικών αλλά και η σημασία ενός ολοκληρωμένου και καινοτόμου σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας που θα δώσει βαρύτητα στην ελεύθερη κίνηση των πεζών στο κέντρο της πόλης παράλληλα με τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Κοζάνη 15/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια