Κώστας Χατζηβασιλειάδης "Κοινό όραμα με τον Σταύρο..."

Το κοινό όραμα μου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης Σταυρο Καμπουριδη για την αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας, καθώς και το κοινό μας πάθος για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα της καθημερινότητας, ήταν οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Σταύρου και να συστρατευτώ στην πολυσυλλεκτική δημοτική ομάδα «Εδω ΚΟΖΑΝΗ». Συμπορευόμαστε για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη μας για την πόλη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε, ώστε να βάλουμε ένα τέλος στην χρόνια στασιμότητα της Κοζάνης, ξεκινώντας μια εποχή Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης.

Σε αυτή την προσπάθεια μας, σας θελουμε συμμάχους, σας θέλουμε δίπλα μας, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις ή άλλου είδους καταβολές. Μπορούμε να εργαστούμε για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε.
Όλοι, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, έχουν θέση στην μεγάλη κοινωνική συμμαχία για την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη του Δήμου Κοζάνης”.
 #ΚοζανηCity #Συγχαρητήρια #ΕδωΚΟΖΑΝΗ #ΣταύροςΚαμπουρίδης #κοζανη #εδωκοζανη #Εκλογες

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/9/23, 5:55 μ.μ.

    Θα ήθελα να πω δύο λόγια για τον κύριο Κωνσταντίνο Χατζηβασιλειάδης. Γενικά δεν σχολιάζω όμως νιώθω υποχρέωση γιατί είναι άνθρωπος με αξιοπρέπεια και καλοσύνη , μας βοηθούσε και μας στηρίζε. Επειδή υπηρετούσα στον λόχο έχω να πω μπράβο του σαν στέλεχος σαν άνθρωπος και πιστεύω ότι αν εκλεγεί θα κάνει πολλά για την Κοζάνη γιατί την αγαπάει. Θα έχετε τον σεβασμό μου κύριε Χατζηβασιλειαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή