Κατατέθηκε το Ψηφοδέλτιο “Ενωμένη Εορδαία” του Παναγιώτη Πλακεντά

 
Με 68 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και 136 υποψήφιους των Δημοτικών Κοινοτήτων, κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ». Να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνει 80 γυναίκες, εκ των οποίων οι 27 είναι υποψήφιες για το Δημοτικό Συμβούλιο και οι 53 για τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας.

Η ομάδα της «Ενωμένης Εορδαίας», με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Παναγιώτη Πλακεντά μεγάλωσε και δυνάμωσε, με ένα ψηφοδέλτιο συνολικά 205 συνολικά ανθρώπων οι οποίοι έχουν θέσει πρώτη προτεραιότητα τους να συνεχίσουν την προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν μία τετραετία, για ένα Δήμο Εορδαίας πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο. Μία ομάδα με την πυξίδα της πορείας της σταθερά προσανατολισμένη στη συνεργασία και στη συνένωση δυνάμεων χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς περιορισμούς.

Μετά την ανακήρυξη του συνδυασμού μας από το Πρωτοδικείο και σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι της «Ενωμένης Εορδαίας», με επικεφαλής των Παναγιώτη Πλακεντά, θα παρουσιάσουν πλήρη απολογισμό έργων και δράσεων της δημοτικής αρχής καθώς και όλες τις πτυχές του προγράμματος για την πενταετία που έρχεται, πάντα με σεβασμό προς τον τόπο και ειλικρίνεια προς τους πολίτες του, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια