Αντώνης Δημητρίου: "Μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα της περιοχής, η ανεργία και οι χαμένες θέσεις εργασίας"Επίσημα πλέον μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, θέλω να θυμίσω τη δέσμευσή μου να συμμετάσχω ξανά ως υποψήφιος στις επόμενες περιφερειακές αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια, με τον Γιώργο Κασαπίδη.
Πιστεύω ότι ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Γιώργο Κασαπίδη ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και προσφέρει μια προοπτική ανάπτυξης και ανανέωσης για την περιοχή μας. Μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα της περιοχής, η ανεργία και οι χαμένες θέσεις εργασίας άμεσες, έμμεσες και επαγόμενες, εξαιτίας της μετάβασης στη μετά-λιγνίτη εποχή.

Κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε, εκτελέστηκε ένα εξαιρετικό εγχείρημα. Η αποδέσμευση τεσσάρων(4) δισεκατομμυρίων ευρώ πραγματοποιήθηκε για την υλοποίηση περισσότερων από 380 σημαντικών έργων πνοής. Επιπλέον το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης σχεδιάστηκε με μεγάλη προσοχή και προοπτική, και πλέον αντιμετωπίζουμε την πρόκληση της υλοποίησής του.
Συμμερίζομαι τις αξίες και τις ιδέες που πρεσβεύει ο Γιώργος Κασαπίδης και είμαι πεπεισμένος ότι μόνο αυτός μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξη θετικών αλλαγών για την Δυτική Μακεδονία. Με την εμπειρία μου και την αφοσίωσή μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην προαγωγή των συμφερόντων των πολιτών, την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης και την ανάκτηση θέσεων εργασίας.
Δεσμεύομαι να εργαστώ με ακεραιότητα, επαγγελματισμό και αφοσίωση για την εξυπηρέτηση της Περιφέρειάς μας. Θα επιδιώξω την προώθηση της διαφάνειας, της συνεργασίας και της συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, προκειμένου να διασφαλίσω μια ουσιαστική αντιπροσώπευση των αναγκών και των φιλοδοξιών τους.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την ελπίδα μου για μια ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην πολιτική διαδικασία και στις επερχόμενες εκλογές. Οι φωνές και οι απόψεις του κάθε πολίτη είναι σημαντικές και θα λαμβάνονται υπόψη με σεβασμό.
Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να προωθήσουμε την ανάπτυξη, την καινοτομία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας.
Σε αυτόν τον αγώνα, θα ήθελα τη στήριξη και την ψήφο σας!
Με εκτίμηση
Αντώνης Δημητρίου
Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός & Αεροναυπηγός MSc, MBA.
Προϊστάμενος Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια