Νέα σελίδα... για τον γιατρόΣας ανακοινώνω την έναρξη της νέας μου σελίδας στο Facebook αφιερωμένη στο συλλογικό μας ταξίδι προς ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας!
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550307424918


Όπως ίσως γνωρίζετε, οι καθημερινές μας αλληλεπιδράσεις είχαν πάντα ως στόχο να ακούσουμε τις ανησυχίες σας και να συνεργαστούμε για την αντιμετώπιση των πιεστικών θεμάτων που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την περιφέρεια μας. Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη σας ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από τη δέσμευση μου για τη δημιουργία θετικών αλλαγών.

Με ένα όραμα που βασίζεται στη διαφάνεια, την αφοσίωση και την επιδίωξη της κοινωνικής δικαιοσύνης, είμαστε εδώ για να εξαλείψουμε τις ανισότητες και τις διακρίσεις, στο βαθμό που είναι δυνατό, διασφαλίζοντας ότι κάθε μέλος της κοινότητάς μας έχει ίσες ευκαιρίες να ευημερήσει.

Με την υπεύθυνη διαχείριση των οικονομικών μας πόρων και την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης, θέτουμε τα θεμέλια για το μέλλον.

Ζητώ ευγενικά τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνσή σας, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να κάνουμε τους κοινούς μας στόχους πραγματικότητα. Οι κοινοποιήσεις και η συμμετοχή σας σε αυτή τη νέα σελίδα θα μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους και να διαδώσουμε το μήνυμα της προόδου και της ενότητάς μας.

Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της περιοχής μας, σε αυτήν την κομβική συγκυρία. Ας κάνουμε τη διαφορά και ας το κάνουμε μαζί!

Σας ευχαριστώ που είστε μέρος αυτού του ταξιδιού.

Κωνσταντίνος Βύζας - Χειρουργός Ουρολόγος

Αφοσιωμένος στην βελτίωση της υγείας των ασθενών του και του περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια