Βάιος Κόραβος " Ο τόπος μας είναι η ζωή μας"

Λιγότερο από ένας μήνας για τις εκλογές,
σε λιγότερο από έναν μήνα, έρχεται η στιγμή να αποφασίσουμε εάν θα γυρίσουμε την τελευταία σελίδα και κλείσουμε το βιβλίο του δήμου Γρεβενών όπου καταγράφηκαν, μεγάλα λόγια, λαϊκισμός, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, απραξία και διχασμός.
Σε λιγότερο από ένα μήνα καλούμαστε, όχι μόνο να γυρίσουμε την τελευταία σελίδα και να κλείσουμε - οριστικά και αμετάκλητα – το βιβλίο της τοξικότητας και των χαμένων προσδοκιών ΑΛΛΑ να αρχίσουμε από την αρχή να γράφουμε το νέο βιβλίο του δήμου μας. Και μάλιστα το εξώφυλλο του θα πρέπει να έχει τα χρώματα της αγάπης για τον συνάνθρωπο μας και τον τόπο μας.
Στην πρώτη σελίδα ελάτε να υπογράψουμε όλες και όλοι ότι, δεν υπάρχει τίποτα πάνω από τα Γρεβενά μας και το κοινό καλό όλων δεν θα προσκρούσει ποτέ στην ιδιοτέλεια, στην επιθυμία μιας/ενός ατόμου ή ομάδας συμφερόντων.  
Στην 2η σελίδα να αρχίσουμε με το: «Ενωμένοι» διότι η λέξη «ενωμένοι» για χρόνια δεν ακούγεται και όταν λέγεται λοιδορείται. Στην συνέχεια: «για τον τόπο μας».
Ο τόπος μας είναι η ζωή μας και ο πολύπαθος τόπος μας, μάς χρειάζεται ενωμένους.
Ενωμένοι μπορούμε να αρχίσουμε από την αρχή και σε κάθε σελίδα του νέου βιβλίου μας, να εξιστορείται μία επιτυχία που θα έχει, πρώτα, επιτευχθεί.
Φίλες και φίλοι, σας καλώ στις 8 Οκτωβρίου να ενωθούμε και με πρωτεργάτη τον άνθρωπο που έχει αποδείξει, έμπρακτα, τι σημαίνει ανιδιοτέλεια και αγώνας για το καλό του τόπου, να προχωρήσουμε στην συγγραφή του νέου βιβλίου μας, που στην τελευταία του σελίδα θα γράφει: «ενωμένοι, παραδίδουμε στη γενιά που έρχεται, έναν καλύτερο τόπο» .
 
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, τη δύναμή σας, την ψήφο σας.
 
Βάιος Κόραβος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «ο Τόπος μας …. η Ζωή μας»
Με Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών τον Κυριάκο Ταταρίδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια