Δήμος Γρεβενών: Έναρξη εγγραφών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών με δωρεάν συμμετοχή

 


Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για την εκπαιδευτική χρονιά 2023-2024. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εγγραφή, η διδασκαλία και γενικότερα η συμμετοχή στις δραστηριότητες του Χορευτικού Τμήματος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στόχος του χορευτικού είναι:

  • να έρθουν οι Γρεβενιώτες και οι Γρεβενιώτισσες σε επαφή με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας στην πιο γνήσια μορφή τους


  • να καλλιεργηθεί ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον που προάγει τη φιλία, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις αξίες της παράδοσής μας


  • να διαδοθεί η χορευτική και μουσική παράδοση του τόπου μέσα από ποιοτικές θεματικές παραστάσεις του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών στην πόλη, σε περιφερειακές και διεθνείς εκδηλώσεις


Λειτουργούν ολιγάριθμα τμήματα για όλες τις ηλικίες από 5 ετών και άνω. Διδάσκονται με σεβασμό χοροί, τραγούδια και δρώμενα από όλη την Ελλάδα στην πιο γνήσια μορφή τους.


Διδάσκει η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κατερίνα Προκόβα, με ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς, έχοντας πολυετή διδακτική εμπειρία.


Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στην αίθουσα του χορευτικού που στεγάζεται σε ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, στην Πλατεία Ελευθερίας.


Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καθημερινά 09:00–12:00 στα γραφεία της ΔΕΚΕΓ – Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη και στο τηλέφωνο 24620-82276.


Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών με λαχτάρα και προσμονή περιμένει να υποδεχθεί τους χορευτές του. Σας περιμένουμε!
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια