Ο Στάθης Κωνσταντινίδης δηλώνει,"ξεκάθαρα με τον Γιώργο Κασαπίδη...".

Η ανάρτηση  τού υπουργου Στάθη Κωνσταντινίδη υπέρ Γιώργου Κασαπίδη 

#Ξεκάθαρα_με_τον_Γιώργο_Κασαπίδη
🔵 Στην καρδιά των κρίσεων που βιώσαμε την προηγούμενη τετραετία, οι περισσότεροι σκεφτόμασταν ότι είναι τυχερή η πατρίδα μας που έχει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το εξέφρασαν με το ηχηρό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές, για να συνεχιστεί το αναπτυξιακό και μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα στη χώρα. 
👍 Το ίδιο τυχερή ήταν και η Δυτική Μακεδονία που, στην πιο κρίσιμη ίσως καμπή στην ιστορία της, είχε στο τιμόνι της τον Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος μέσα σε ακόμα πιο αντίξοες δυσκολίες, λόγω απολιγνιτοποίησης, με εντατική δουλειά προετοίμασε την περιφέρεια για τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ στο νέο παραγωγικό της πρότυπο. 
🇬🇷 Όσοι ψήφισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις πρόσφατες εκλογές, δε σημαίνει ότι δεν είχαν ενδεχομένως κάποιες επιμέρους διαφωνίες ή δυσαρέσκειες. Είδαν όμως τη μεγάλη εικόνα, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα, τη σταθερότητα και την προοπτική & με αυτά τα κριτήρια αποφάσισαν να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, για τη διαχείριση των δύσκολων καταστάσεων με τις οποίες εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη η πατρίδα μας.
✌🏻Η Δυτική Μακεδονία και ο Νομός Κοζάνης βρίσκονται στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής, της οποίας κρίσιμο κεφάλαιο αποτελεί το Σχέδιο για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση και η βέλτιστη αξιοποίηση των τεράστιων κεφαλαίων που το συνοδεύουν. 
Γι’ αυτό, και η Περιφερειακή μας Αρχή πρέπει να διαθέτει #εργατικότητα, #αποτελεσματικότητα και #εντιμότητα και να έχει την #εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
#Συνεπώς_ξεκάθαρα_με_τον_Γιώργο_Κασαπίδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια