Παναγιώτης Αβραμίδης: “δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου για τον Δήμο μας και γενικότερα για τη Δυτική Μακεδονία”

 



Πριν δυο χρόνια σχεδόν, βρέθηκα σε ένα τραπέζι όπου το επίκεντρο της συζήτησης ήταν τι γίνεται στην πόλη μας, υπάρχει μέλλον, θα γίνει κάτι επιτέλους και πολλά ακόμη. Προβληματιστηκα αλλά είδα και άλλους να έχουν τους ίδιους προβληματισμούς όπως ο Γιάννης.

Οι συζητήσεις με τον Γιάννη ήταν πλέον καθημερινές.

Καταλήξαμε στο οτι δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου για τον Δήμο μας και γενικότερα για τη Δυτική Μακεδονία.

Με όρεξη και διάθεση για συζήτηση και δουλεια αυτή η προσπάθεια άρχισε να μεγαλώνει.

Πάντα το επίκεντρο των συζητήσεων,τα καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία μας.

Στο βλέμμα του Γιάννη Κοκαλιαρη είδα από την πρωτη στιγμή το πείσμα και την διάθεση για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.Η εμπειρία του,οι αξίες του και η προσωπικότητα του είναι τα χαρακτηριστικά που από τις πρώτες κιόλας κουβέντες μας έδειξαν τα σημάδια ότι είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Η Κυριακή της 29ης Ιανουαρίου ήταν η επίσημη πια έναρξη της προσπάθειας αυτής.Με γερά θεμέλια των σχέσεων μας αυτά τα δύο χρόνια αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό ο ένας προς τον άλλο.

Τέλος την 31 Αυγούστου με την επίσημη έγκριση,η παράταξη "Μαζί για την Κοζάνη" και επικεφαλή τον Γιάννη Κοκαλιαρη είναι έτοιμη να αγωνιστεί και να προσπαθήσει να εργαστεί μόνο με έναν στόχο,την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοζάνης.

Σήμερα φτάσαμε στην ημέρα που ανακοινώνουμε τους υποψηφίους της παράταξης μας.

Άλλοι από την αρχή,άλλοι λίγο αργότερα,όλοι μας όμως έχουμε βάλει το λιθαράκι μας σε αυτήν την προσπάθεια!

Όλοι Μαζί για την Κοζάνη!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια