Διακοπές ρεύματος στην Κοζάνη

 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Κυριακή 03-09-2023 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 14:00 στις εξής οδούς της πόλης της Κοζάνης:

Τμήμα της Γιάνναρη (αρχή εώς την πιάτσα των ταξί), αρχή Αλιάκμωνος, τμήμα της Ιωνίας (εώς τα σχολεία), Αιόλου, Ελένης Μήλιου, Εφταλιώτη, αρχή Σμύρνης, Ακρίτα, τμήμα της 11ης Οκτωβρίου (από την τράπεζα Πειραιώς έως το σούπερ μάρκετ “My Market”), τμήμα της Γκέρτσου (αρχή έως το ύψος της Πατριάρχου Φωτίου).Επίσης, την Κυριακή 03-09-2023 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:30 έως 12:00 στις εξής περιοχές και Δ.Δ του Δ. Κοζάνης:

περιοχή γύρω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Κατάκη, περιοχή γύρω από Κέντρο Επίπλου Αθηνών προς Κρόκο, περιοχή Καρυδίτσας γύρω από τη βιοτεχνία του κ. Γιαννακίδη, περιοχή Λευκόβρυσης γύρω από τη Γεωργική Σχολή και το κλειστό γυμναστήριο εώς την είσοδο του οικισμού, περιοχή Μασούτη προς Λευκόβρυση.


Τέλος, την Κυριακή 03-09-2023 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 11:30 έως 13:00 στο Δ.Δ Μαυροδενδρίου του Δ. Κοζάνης.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤOΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ

Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια