Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας στο Μεσόβουνο και τους Πύργους

 
Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας στο Μεσόβουνο και τους Πύργους

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ταταρίδη, συνοδευόμενο από υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Νόντα Στολτίδη, περιόδευσε στα χωριά της Εορδαίας Μεσόβουνο και Πύργοι.

Στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν ο Πέτρος Ταταρίδης ανέδειξε τις θέσεις του συνδυασμού γύρω τα ζητήματα της υπαίθρου, τα προβλήματα των αγροτών, την ανάγκη για κατώτερες εγγυημένες τιμές, φθηνό αγροτικό ρεύμα και πετρέλαιο, εφόδια και αναλώσιμα. Την ανάγκη στήριξης της αγροτικής παραγωγής κόντρα στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μπορέσουν οι αγρότες να μείνουν στα χωράφια τους, να παράγουν και όχι να είναι μονίμως χρεωμένοι στις τράπεζες και τους προμηθευτές.

 

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι των δυο χωριών έθιξαν μια σειρά χρόνιων προβλημάτων που δεν έλυσε η δημοτική αρχή, του ανύπαρκτου αποχετευτικού δικτύου στους Πύργους, του δικτύου ύδρευσης στο Μεσόβουνο που οι κάτοικοι πίνουν νερό από αμιαντοσωλήνες και μια σειρά άλλα σοβαρά θέματα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στάθηκε πάντα στο πλευρό των κατοίκων στους αγώνες τους, στις αγροτικές διεκδικήσεις τους, όταν ήταν στα μπλόκα του αγώνα, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Βέρμιο. Έτσι θα συνεχίσουμε με την ακόμα μεγαλύτερη δύναμη που θα μας δώσει ο λαός του Βερμίου στις εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια