Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης επισκέψεις σε (ΕΒΕ) Κοζάνης - ΟΑΕΔ -Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΔΜ)

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοκκαλιάρης Ιωάννης, επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για την Κοζάνη", με ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού, πραγματοποίησε επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης.

Η πρώτη στάση ήταν στο Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κοζάνης. Με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Μητλιάγκα πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση σχετικά με την πορεία και το μέλλον του Επιμελητηρίου, τα οικονομικά, τη δραστηριότητα και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην επόμενη κρίσιμη πενταετία για την περιοχή μας. Κοινή άποψη και των δύο μερών ήταν ότι θα πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους, Δήμο, Περιφέρεια, βουλευτές όλων των κομμάτων για την ικανοποίηση περισσότερων διεκδικήσεων προς όφελος του τόπου μας.
 

Η δεύτερη στάση ήταν στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ. Πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους εργαζομένους σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας, τυχόν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, την πορεία και την εξέλιξη των εργασιών τους.

Η τρίτη στάση ήταν στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΔΜ). Η συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και τον Πρόεδρο κ. Στέργιο Κιάνα πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με κοινή συνισταμένη τη συνεργασία, την ανάπτυξη συνεργειών, ώστε Δήμος και ΤΤΕ/ΤΔΜ να είναι συνοδοιπόροι και σύμμαχοι στις νέες συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας λόγω της απολιγνιτοποίησης. Κοινός στόχος και των δύο πλευρών είναι το ΤΕΕ/ΤΔΜ να αποτελέσει έναν βασικό φορέα αναπτυξιακής πολιτικής, με ουσιαστικό ρόλο στις νέες προκλήσεις, χωρίς να έχει μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια