Το ταξίδι ξεκίνησε....Ο Θανάσης Χλιαράς οραματίζεται ένα Δήμο ικανό να αναδείξει τις τοπικές ομορφιές

Το βιογραφικό του κ. Χλιαρά ελευθέρου επαγγελματία στον τομέα του τουρισμού 

Ονομάζομαι Αθανάσιος – Χρυσοβαλάντης Καλαμπούκας (Χλιαράς) του Αντωνίου και της Ελένης το γένος Χλιαρά. Κατάγομαι από την Αγία Παρασκευή Κοζάνης και είμαι παντρεμένος με τη Θεοδώρα Κωνσταντινίδου. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου.
Γεννήθηκα (1984) και κατοικώ στην Κοζάνη όπου δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού. Είμαι πλέον ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης – τουριστικό γραφείο «Χλιαράς Tours» με πολυετή γνώση και εμπειρία του αντικειμένου. Υπήρξα, για πολλά χρόνια, ενεργό μέλος του Μορφωτικού, Αθλητικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής.
Η ενασχόλησή μου με τον τουρισμό σε συνδυασμό με τις αναξιοποίητες ευκαιρίες προώθησης των τουριστικών αξιοθέατων του δήμου μας, με οδήγησαν στην επιθυμία να καταθέσω τις ιδέες μου σε σχέση με τον τομέα και όχι μόνο. Οραματίζομαι ένα Δήμο ικανό να αναδείξει τις τοπικές ομορφιές και να προάγει τον τουρισμό, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου, σε συνδυασμό με την ενεργή συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας. Για τους παραπάνω λόγους, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Ιωάννη Κοκκαλιάρη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια