Ε ναι λοιπόν είναι αντάρτης ο γιατρός και δεν τους χαμπαριάζει...

Τάσος Φούντογλου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Αμανατίδη 

Σαν υποψήφιος ομολογώ πως φόρεσα ένα κοστούμι που δεν μου πάει. Πάντοτε έλεγα ό,τι ήθελα και όπως το ήθελα χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες αυτών που λέω και αδιαφορώντας μονίμως για τον βαθμό της αποδοχής τους. Τώρα όμως και οι συνέπειες παίζουν τον ρόλο τους αλλά και η αποδοχή είναι ζητούμενο - αν θές τουλάχιστον να εκλεγείς. Και ειλικρινά το προσπάθησα πολύ τον τελευταίο καιρό να το κάνω by the book. Χαμηλούς τόνους, ήπιο προφίλ και τρέξιμο παντού προς άγρα ψήφων. Αλλά δεν! Και όταν λέμε δεν, εννοούμε δεν! 
Πάμε αλλιώς λοιπόν. Αντάρτες δεν λένε οτι είμαστε; Ε λοιπόν αντάρτης είμαι και εγώ. Αντάρτης όμως απέναντι σε ένα σύστημα μιζέριας και χαμηλών προσδοκιών που η μόνη του έγνοια είναι το πως θα αποδομήσει ηθικά τους αντιπάλους του και που επιστρατεύει κλιμάκια, παρατρεχάμενους και τοποτηρητές ποντάροντας τα ρέστα του στην επισκεψη ενος Πρωθυπουργού για να μπορέσει να οικοδομήσει πολιτικό επιχείρημα για τον εαυτό του: είμαστε οι εκλεκτοί! Ψηφίστε μας!
Λογικό θα μου πεις. Όταν 20 χρόνια στα πολιτικά πράγματα δεν έχεις έργο να διαφημίσεις καταλήγεις με τις πληρωμένες χορηγούμενες δίπλα σε "ινφλουένσερ" μήπως και πείσεις το μαντρί να σε ξαναεκλέξει για βοσκό του! 
Αντάρτης όμως που θα προσπαθήσει να μιλήσει σοβαρά για τα ζητήματα του υγειονομικού σχεδιασμού και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν για να αποκτήσει το σύστημα υγείας της περιοχής μας ποιότητα για τους πολίτες της αλλα και εξωστρέφεια για την ανάπτυξη της οικονομίας της. Που θα επιχειρήσει να φέρει στο προσκήνιο της δημόσιας συζήτησης τα ζητήματα της γνώσης, των δικτύων, της έρευνας και της καινοτομίας στον αντίποδα των κορωνίδων των κήπων, των κοκοριών και των αμνοεριφίων. Αναμφίβολα απαραίτητων και αυτών σε μια αναπτυξιακή πορεία αλλά οχι κορωνίδων βρε αδερφέ! Ως και στις λέξεις πήγανε και βάλανε τον πήχη στα πατώματα! 
Και όλα αυτά οχι ως τσιτάτα ενός προεκλογικού αγώνα αλλά ως επιλογές ζωής που επιχειρώ να τις κάνω πράξη και στην επαγγελματική μου διαδρομή ( βλ κλινική Νεφρογενεσις καθώς και την πρώτη γενετικη μελέτη της χρόνιας νεφρικης νοσου στην χώρα μας).
Ως αντάρτης λοιπόν ζητάω τη στήριξη σας. Για να ψηλώσουμε ξανά τις λέξεις και να βάλουμε τον πήχη της περιοχής εκεί που μας αξίζει! Και αν δεν με δείτε στα καφενεία και τις λαικές να είστε σίγουροι πως θα με δείτε δίπλα σας όποτε χρειαστεί αλλά και απέναντι σε όσους χρειαστεί!!! Το εχω αποδείξει άλλωστε πως δεν τους χαμπαριάζω!!!

#προφανώς_με_τον_αμανατίδη

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/9/23, 9:48 π.μ.

    Γιατρέ αφού δεν χαμπαριάζεις και είσαι αντάρτης για ποιο λόγο τόση χολή; Ξέρεις κάτι που εμείς ο απλός λαουτζίκος δεν ξέρει; Διότι δεν πήραμε επιχορηγήσεις να ξεκινήσουμε κλινικές ούτε είμαστε με το μπέη μπατζανάκες. Σου ακουμπάμε τα λεφτά μας για να μας γιατρεύεις όχι να μας διοικείς.Ιδιώτης γιατρός είσαι αν δεν κάνω λάθος όπως και άλλοι συνάδελφοί σου που στηρίζουν τον Αμανατίδη απο τα παρασκήνια. Αφού θέλεις να κάνεις το καλό όπως λες και εσύ και άλλοι του συστήματος (του ιδιωτικού) στελεχώστε το νοσοκομείο μας που τόσο υποστηρίζεις και λες ότι θέλεις " να μιλήσει σοβαρά για τα ζητήματα του υγειονομικού σχεδιασμού και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν για να αποκτήσει το σύστημα υγείας της περιοχής μας ποιότητα για τους πολίτες της" (όχι ιδιωτικό) και όχι να το χρησιμοποιείται για να χτίζεται πελατολόγιο και άσε τα μεγάλα λόγια. Δυστηχώς αυτόν που υποστηρίζεις για επικεφαλή μόνο καλό δεν θα κάνει στον τόπο. Κοίτα μην την πατήσεις και εσύ με όλους τους υπόλοιπους που με τόσο ενθουσιασμό και σθένος υποστηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή