Σίδερο αναμμένο ο Ηλίας Σιδέρης... Άρθρο φωτιά...για την ΑΝΚΟ και το ντιμπέιτ...

Περί ντιμπέιτ και ΑΝΚΟ. Ένα επίκαιρο κείμενο μου για τις επικείμενες εκλογές:

 Το ντιμπέιτ των τριών υποψηφίων Περιφερειαρχών ήταν σάλπισμα νίκης για την παράταξή μας, την παράταξη του Γιώργου Κασαπίδη. Ο Περιφερειάρχης απάντησε σε όλα. Απάντησε σε όσα μέχρι σήμερα είχαν -δήθεν- να του προσάψουν και ανάγκασε ακόμη και την κ. Ζεμπιλιάδου, σε ορισμένα σημεία – στα πιο ουσιώδη – να στραφεί αντιπολιτευτικά εναντίον του κ. Αμανατίδη!

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει ποτέ μια συζήτηση μεταξύ των τριών υποψηφίων, ενώ ο ρυθμός της συζήτησης, που δεν ήταν δομημένη στα στενά όρια “ερώτηση – απάντηση”, αλλά ζωντανός λόγος, ανέδειξε την προσωπικότητα των υποψηφίων.

Ο Περιφερειάρχης είχε απάντηση σε όλα. Πειστικές απαντήσεις. Δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω και αναπάντητο. Ποιος να αντικρούσει τα επιχειρήματά του, όταν βασίζονται στην αλήθεια; Γιατί όταν συγκρουστείς με την αλήθεια, συνθλίβεσαι. Και η αλήθεια ακούστηκε: Για τα περιφερειακά θέματα, για την γέφυρα, για τα φωτοβολταϊκά, για τις κορωνο-επιδοτήσεις, για τα εθνικά θέματα, την Μακεδονία, για την μέχρι τώρα διοίκηση, για θέματα ηθικής τάξεως.

Και στο τέλος ήρθε το “κερασάκι” στην τούρτα. Τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε ο Περιφερειάρχης για την ΑΝΚΟ, αριθμοί και διαγράμματα δεν αμφισβητούνται. Δεν συγκρινόμαστε με καμία άλλη παράταξη. Όταν οι άλλοι ζητούν ψήφο αποδοκιμασίας του Κασαπίδη, ο Περιφερειάρχης μας, ζητά ψήφο επιδοκιμασίας και εμπιστοσύνης. Αυτή είναι η διαφορά μας και αυτό αναδείχθηκε.

Και αν κρίνω από τις δηλώσεις και αναρτήσεις στελεχών και υποστηρικτών του, μάλλον το έχουν ήδη καταλάβει, μάλλον το έχουν ήδη μετανιώσει. Δυστυχώς, δεν βλέπω να γίνεται επόμενο ντιμπέιτ, μόνο γραπτές πολυεπεξεργασμένες ανακοινώσεις πίσω από κλειστές πόρτες, για να αποφευχθεί ακόμη ένα Βατερλώ!

Ηλίας Σιδέρης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης
Γιώργος Κασαπίδης - «Πορεία Δημιουργίας»

#ξεκάθαρα_με_Κασαπίδη
#πορείαδημιουργίας

Giorgos Kasapidis A
Giorgos Kasapidis B

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια