Στέργιος Κιάνας: “Συνεχίζουμε και την επόμενη κρίσιμη πενταετία, όλοι μαζί, στην πορεία δημιουργίας που έχουμε χαράξει”

 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι μια περιοχή ευλογημένη, με μεγάλες δυνατότητες αξιοποίησης του πλούτου της, που επενδύει στα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, στηρίζοντας τη δημιουργικότητα, την παραγωγή και την καινοτομία.

Το 2019 οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας μας έδωσαν ισχυρή εντολή να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου, αναπτυξιακή προοπτική για την επόμενη μέρα και να αναδείξουμε ό,τι έχει αξία. Από τότε ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με ήθος, με αρχές, με πίστη στις ανθρώπινες αξίες, χωρίς διαχωρισμούς, δημιουργώντας μια συμμαχία πολιτών, φορέων της κοινωνίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, οργάνων της Πολιτείας και ευρωπαϊκών θεσμών και καταφέραμε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Μέσα από την προσπάθειά μας, αλλάξαμε πολλά, υλοποιήσαμε και να δρομολογήσαμε προς υλοποίηση σημαντικά έργα και δημιουργήσαμε μια προοπτική για νέες επενδύσεις στην περιοχή μας.

Συνεχίζουμε και την επόμενη κρίσιμη πενταετία, όλοι μαζί, στην πορεία δημιουργίας που έχουμε χαράξει, για να καταστήσουμε την Περιφέρειά μας σύγχρονη και βιώσιμη.

Δεν φοβόμαστε το μέλλον, επιμένουμε με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής, να εργαζόμαστε συστηματικά για το κοινό καλό. Έτσι μόνο θα ξανακάνουμε την Δυτική Μακεδονία πόλο έλξης επενδύσεων και επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο.

Για τους παραπάνω λόγους, αλλά και επειδή μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στο έργο που προσδοκούμε να γίνει στην περιοχή μας, με γνώση, εντιμότητα και εμπειρία, θέτω εκ νέου υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης με το Γιώργο Κασαπίδη, με τον οποίο μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, για να στηρίξω κάθε προσπάθεια, με όλες μου τις δυνάμεις.

Το έργο μας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποδεικνύει ότι πολιτικοί και πολίτες μπορούμε να δουλέψουμε μαζί και να πετύχουμε πολλά. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σου ως έγκριση ανανέωσης, για να συνεχίσω αξιόπιστα και δυναμικά στην Πορεία Δημιουργίας, ώστε όλοι μαζί, με πίστη στις ανθρώπινες αξίες να πάμε την Περιφέρειά μας ακόμα πιο μπροστά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια