«Στόχος μας το αύριο των Γρεβενών και θα το πετύχουμε με κάθε θυσία»

 
Μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας, Καφενείων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών, καταγράφοντας από κοντά και μαθαίνοντας από πρώτο χέρι, τα μείζονα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Δήμου μας.


«Ένας πολύπαθος κλάδος που βιώνει χρόνια κρίση και παλεύει να σταθεί όρθιος σε αντίξοες συνθήκες οικονομικής και υγειονομικής λαίλαπας. Εκτός από τα δίκαια αιτήματά τους, που μας κοινοποιήθηκαν μέσα από μία εξαιρετική συζήτηση που είχαμε, δεσμευθήκαμε ως συνδυασμός πως η εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, με συγκεκριμένη δέσμη μέτρων που θα λάβουμε άμεσα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ.Τριγώνης και συνέχισε: «Η μείωση των δημοτικών τελών, η εξεύρεση ικανών χωρών στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στην πόλη των Γρεβενών, η καμπάνια προσέλκυσης των διερχόμενων οχημάτων από την Εγνατία Οδό ώστε τα Γρεβενά να λειτουργούν ως ανοικτός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητοδρόμου και η δημιουργία Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, αποτελούν μέτρα και δράσεις που θα υλοποιήσουμε μαζί με τους εμπλεκόμενους φορείς».


Ο επικεφαλής της παράταξης «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ» και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, πρότεινε εν συνεχεία, την οργάνωση κοινωνικού μετώπου με τη συμμετοχή όλων των φορέων, ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών με δυναμική παρουσία στην Αθήνα, «να απαιτήσουμε ως Κοινωνία των Γρεβενών από την Κυβέρνηση, την αύξηση του αριθμού των φοιτητών στην πόλη μας, ως πρώτο και άμεσο μέτρο ανάκαμψης της τοπικής μας οικονομίας».


«Στόχος μας το αύριο των Γρεβενών και θα το πετύχουμε με κάθε θυσία», δήλωσε χαρακτηριστικά στο τέλος, ο κ.ΤριγώνηΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια