Χρήστος Κυριακόπουλος "Μαζί για την πόλη που αγαπάμε..."

Χρήστος Κυριακόπουλος. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Χάρη Κουζιάκη 
ΜΑΖΙ για την πόλη που αγαπάμε ! 
Ενωμένοι για να πάμε την Κοζάνη Ψηλά !
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου γιατί θεωρώ ότι όλοι είμαστε ταξιδιώτες σε αυτή τη ζωή και ότι αν ο καθένας μας στο γρήγορο αυτό πέρασμά του τοποθετήσει ένα λιθαράκι που θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο έστω ενός παιδιού, τότε θα έχουμε ολοκληρώσει την αποστολή μας ως άνθρωποι. 
Με την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας προσδοκώ να προσφέρω και εγώ με τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου μας Χάρη Κουζιακη προκειμένου ο τόπος μας, η Κοζάνη μας, να είναι ένας Δήμος Σύγχρονος, Λειτουργικός, Καινοτόμος με λύσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης που να απαντάνε στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Ένας Δήμος που προσφέρει ποιότητα ζωής, προσβασιμότητα και ασφάλεια σε όλους μας, προάγει την τοπική κοινωνία και το μέλλον των παιδιών μας. 
Με οδηγό την ενσυναίσθηση, τη δικαιοσύνη, την αξιολόγηση και την αισθητική, ο προσωπικός μου στόχος είναι να συμβάλω στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων αλλά και στον σχεδιασμό και υλοποίηση νέων και καινοτόμων έργων και λειτουργιών του Δήμου μας.
Με ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, τη νέα γενιά, το περιβάλλον, τα ζώα, και τον πολιτισμό μας, υπόσχομαι να δώσω έναν αγώνα με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας στον τόπο μας, φέρνοντας την Κοζάνη ακόμη πιο ψηλά !
Σύντομο Βιογραφικό 
Είμαι ο Κυριακόπουλος Χρήστος και μοιράζομαι με εσάς το ίδιο ενδιαφέρον και τις ίδιες αγωνίες γι’ αυτό τον τόπο τα τελευταία 30 χρόνια.
Γεννήθηκα στην Φλώρινα σε αγροτική οικογένεια Πέρασα τα εφηβικά μου χρόνια στην Φλώρινα όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου.  
Εδώ και τριάντα χρόνια είμαι δημότης και κάτοικος Κοζάνης Είμαι πατέρας δυο υπέροχων παιδιών του Παύλου και της Σταυρούλας.
Είμαι πτυχιούχος της παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας.Επαγγελματικά έχω εργασθεί πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο με αντικείμενο το εμπόριο αλουμινίου.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων των παιδιών μου. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαιδευτικών Κοζανης, όπως και γραμματέας.
Στην Κίνηση "Κοζάνη τόπος να ζεις" εντάχθηκα το 2019 και γνώρισα τον υποψήφιο δήμαρχο Χάρη Κουζιακη στο πρόσωπό του είδα έναν άνθρωπο που νοιαζόταν για το συνάνθρωπο, έναν άνθρωπο που ήθελε να ακούσει, να πράξει και να πάει αυτό το τόπο μπροστά. Τον εμπιστεύτηκα και ήταν και η πρώτη φορά που αποφάσιζα να μπω στον τοπικό αγώνα για να μπορέσω και εγώ να συνεισφέρω με τις δυνάμεις μου.
Η θητεία του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου από την θέση του αρχηγού αξιωματικης αντιπολίτευσης στον δήμο έδωσε εμπειρία προηγούμενα 4 χρόνια, Υπάρχουν βέβαια ακόμα πολλά να γίνουν. Οι προκλήσεις που εμφανίζονται από ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο γίγνεσθαι προϋποθέτουν μια τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος, συνέπεια αλλά και εμπειρία, δεξιότητες και τόλμη για αποτελεσματικές λύσεις.
Εμπιστεύομαι τον Χάρη Κουζιακη και συντάσσομαι στον αγώνα του, ώστε στην επόμενη 5ετία να πάει την Κοζάνη μας πιο μπροστά πιο ψηλά !!!!!
Κυριακόπουλος Χρήστος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Κίνηση "Κοζάνη τόπος να ζεις"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια