Η Σαμαριναία, με πέρασμα από το "γυαλί" Ευαγγελία Τανάγια υποψήφια στον Γιάννη Κοκκαλιάρη

Είμαι η Ευαγγελία Τανάγια του Λεωνίδα και της Ιωάννας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όπου και κατοικώ. Η καταγωγή μου είναι από τη Σαμαρίνα Γρεβενών. Είμαι μητέρα διδύμων ενός αγοριού και ενός κοριτσιού ηλικίας 5 ετών. 
Έχω τελειώσει Ειδικός Εφαρμοσμένων Τεχνών και βοηθός Νοσηλευτών στην Κοζάνη. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στην πόλη μου. Τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσα κεντρική παρουσιάστρια σε ψυχαγωγικές εκπομπές στο West Channel και το Flash TV. Μιλώ Αγγλικά και έχω άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Συμμετέχω ενεργά στη πολιτιστική και αθλητική ζωή του τόπου μας, είμαι μέλος στο Συλλόγου Σαμαριναίων, καθώς επίσης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ) με τον οποίο και συμμετέχω σε αγώνες.
Αποφάσισα να μπω στον αγώνα γιατί θέλω να ξανά γίνει η Κοζάνη μια πόλη ικανή να φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες των παιδιών μας! Στις δημοτικές εκλογές λοιπόν ψηφίζουμε Γιάννη Κοκκαλιάρη!!! Μαζί για την Κοζάνη 
 #mazimetogianni #mazi_me_to_gianni #xoriskouventesparapano #xoris_kouventes_parapano #kozani #mazi_gia_tin_kozani #mazigiatinkozani

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια