Θέλουν τον "πληροφορικάριο" τους... Ο Δημήτρης Καραθανάσης έκανε την κίνηση...

 


 Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Καραθανάση με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη - Τόπος να Ζεις”

Ο Δημήτρης Καραθανάσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρυδίτσα Κοζάνης και είναι πατέρας 2 παιδιών.

Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και είναι κάτοχος ΜΒΑ με κατεύθυνση Πληροφοριακά Συστήματα – ΜΒΑ in MIS από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας.

Είναι εκπαιδευτής ενηλίκων Β’ Κύκλου του ΕΚΕΠΙΣ με κατεύθυνση στα Πληροφοριακά Συστήματα.

Εργάστηκε ως μηχανικός έργου για 6 χρόνια σε εταιρείες για την κατασκευή σύγχρονων έργων βιομηχανικού αυτοματισμού και I&C, όπως Μονάδες ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, Αττικό Μετρό, αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, κ.ά.

Από το 2002 εργάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και εκτελεί καθήκοντα προϊστάμενου Σχεδιασμού και υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων.

Το 2010 η πρότασή του για την κατάργηση της γραφειοκρατίας και λειτουργία OneStopShop, αξιολογήθηκε ως 3η καλύτερη ανάμεσα σε 460 προτάσεις στην Ελλάδα.

Το 2020 παρουσίασε ολοκληρωμένη λύση πακέτου εφαρμογών τηλεργασίας για την λειτουργία της διοίκησης και των δομών της Περιφέρειας στις ειδικές συνθήκες που επέβαλε η υγειονομική κρίση Covid.

Το 2022 και σε συνεργασία με τη ΓΓΠΣΔΔ στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον ΟΤΕ και τη Microsoft συνέβαλε στη βράβευση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ως του πρώτου φορέα στην Ελλάδα στην υλοποίηση Modern Workplace στις υπηρεσίες της.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας, και Οργανωτικός Γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων υπαλλήλων Περιφερειών και μέλος πολιτιστικών και εθελοντικών συλλόγων της Κοζάνης.

Οραματίζεται : Τη μετάβαση σε έναν προηγμένο ψηφιακά Δήμο, ικανό να στηρίζει την έξυπνη επιχειρηματικότητα και την ευημερία των πολιτών. Έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει τα υφιστάμενα ενεργειακά δίκτυα προσελκύοντας εγκατάσταση επιχειρήσεων στην περιοχή μας που στοχεύουν σε παραγόμενο προϊόν με μηδενικό αποτύπωμα CO2 μέσω χρήσης ιδιόκτητων ΑΠΕ..

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, ο Δημήτρης Καραθανάσης θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

Κοζάνη 11/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια