Και η πρώην αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης εκ νέου υποψήφια. Πανστρατιά...

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Χρύσας Αθανασιάδου με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη - Τόπος να Ζεις”

Η Χρύσα Αθανασιάδου είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων, απόφοιτη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και την παρούσα χρονική περίοδο εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας. 

Ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010 ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2014 και κατά το χρονικό διάστημα 2017 – 2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας. Παράλληλα διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Δήμου Κοζάνης (ΑΝΔΗΚΟ Α.Ε.), αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης, Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και υπήρξε μέλος σε διάφορες επιτροπές του Δήμου.

Οραματίζεται έναν σύγχρονο Δήμο ο οποίος θα προσελκύει νέες επενδύσεις και θα συγκρατήσει τους νέους ανθρώπους που θα πληγούν κυρίως λόγω της βίαιης απολιγνιτοποίησης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Χρύσα Αθανασιάδου θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”.

#ΔήμοςΚοζάνηςΠρωταγωνιστής #Συμμετέχουμε_Δρούμε_Κάνουμετηδιαφορά
#οι_άνθρωποι_κάνουν_τον_τόπο #kozani_toposnazeis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια