Ο Άσσος...του Βοιου: - "Γεωπονική υπόθεση". Ο Βασίλης Κατσαούνης στο σχήμα ΑμανατίδηΟι 2 γεωπόνοι ενώνουν τις δυνάμεις τους 

Σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Συνδυασμό “Συμμαχία για την Ανάπτυξη”.Είναι μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Γιώργου Αμανατίδη, που δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Δέχτηκα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο για μια σειρά από λόγους:
Η προσεχής εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη για το σήμερα και το αύριο της Δυτικής Μακεδονίας. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ο τόπος μας περνάει μια δύσκολη φάση.
Εκτιμώ ότι το όραμα, οι ηγετικές ικανότητες, η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα του Γιώργου Αμανατίδη, για τα οποία έχω προσωπική γνώση, εκτιμώνται ευρύτατα σε όλη την Περιφέρεια. Πιστεύω ότι σήμερα ο Γιώργος Αμανατίδης είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί μιας συνολικής προσπάθειας για την ανάταξη της Δυτικής Μακεδονίας, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, αλλάζοντας την ψυχολογία και την πίστη των ανθρώπων της, στις δυνατότητες του τόπου μας.
Συστρατεύομαι λοιπόν στο κάλεσμά του προς όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς διαχωρισμούς, βλέποντας μια ανοιχτή ομάδα αξιόλογων στελεχών με διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και πολιτικές αναφορές.
Σ’ αυτήν τη δύσκολη συγκυρία η νέα γενιά καλείται να βρίσκεται κοντά και μπροστά στις εξελίξεις. Οι νέες προκλήσεις για την Ανάπτυξη του τόπου μας απαιτούν όσο ποτέ την δυναμική υποστήριξη της νεολαίας.
Ενότητα, προγραμματισμός και γνώσεις χρειάζονται για την πρόοδο και την εφαρμογή της καινοτομίας.
Δώστε μας την ευκαιρία να εργασθούμε μαζί σας για μια Δυτική Μακεδονία αντάξια της Ιστορίας της και του Μέλλοντος που της αξίζει.
Σας Ευχαριστώ

Βασίλειος Ν. Κατσαούνης
Γεωπόνος MSc
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια