Ο νέος είναι ωραίος… “Επένδυση” στους νέους… Το βιογραφικό του Βασίλη Κατσαούνη με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της Γεωργίας

 
Ο Γιώργος Αμανατίδης φαίνεται πως “επενδύει” στους νέους, καθώς στην παράταξη του, συμμετέχουν ουκ ολίγοι. Ένας από αυτούς ο γεωπόνος Βασίλης Κατσαούνης από την Ερατυρα. Ενα “άφθαρτο” παιδί όπου για πρώτη φορά δίνει τη μάχη του σταυρού.


Το μήνυμα του
Οι νέες προκλήσεις για την Ανάπτυξη του τόπου μας απαιτούν όσο ποτέ την δυναμική υποστήριξη της νεολαίας. Ενότητα, προγραμματισμός και γνώσεις χρειάζονται για την πρόοδο και την εφαρμογή της καινοτομίας. Δώστε μας την ευκαιρία να εργαστούμε για μια Δυτική Μακεδονία αντάξια της Ιστορίας της και του Μέλλοντος που της αξίζει.
Βασίλης Κατσαούνης Γεωπόνος MSc Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.Σύντομο Βιογραφικό

- Ο Βασίλης Κατσαούνης γεννήθηκε το 1988. Γονείς του ο καθηγητής μαθηματικών Νίκος Κατσαούνης και η νηπιαγωγός Ελένη Παπαναστάση. Μεγάλωσε στην Εράτυρα, όπου τελείωσε το Λύκειο.

- Σπούδασε στην Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ.

- Μεταπτυχιακό Γεωπονικής Σχολής με ειδίκευση στην τεχνικοοικονομική ανάλυση και οργάνωση γεωργικής παραγωγής.

- Σήμερα εργάζεται ως Γεωπόνος στην BASF ΕΛΛΑΣ Μονοπρόσωπη Α.Β.Ε.Ε..

- Εργάστηκε ως Γεωπόνος στα ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΑΦΟΙ Ν. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ Α.Β.Ε.Ε..

- Διετέλεσε ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με αρμοδιότητες την Διαχείριση, τον Συντονισμό, την Αξιολόγηση και Παρακολούθηση Αγροτικών Θεμάτων.

- Διετέλεσε Στέλεχος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ-Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης-Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ).

- Εργάστηκε ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην EURICON CONSULTANTS με αρμοδιότητες την Αξιολόγηση Προγραμμάτων Σχεδίων Βελτίωσης, Νέων Αγροτών & την Σύνταξη Φακέλων Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.

- Συμμετέχει στο Μητρώο Αξιολογητών του ΕΦΕΠΑΕ.

- Συμμετέχει στο Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

-Συμμετείχε σε πλήθος Συνεδρίων & Ημερίδων συναφή με τη δουλειά του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια