Πιο "λαμπρό" το ψηφοδέλτιο....Η Βαια Λαμπροπούλου υποψηφία με την Ρίτσα Σπυρίδου

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συμπολίτες, Με αίσθημα ευθύνης ,σεβασμού και αγάπης για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με την παράταξη «Στάση Σερβίων », με επικεφαλής υποψήφια Δήμαρχο την Λαζαρίτσα Σπυρίδου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

 Πιστεύω πως ο Δήμος Σερβίων ,ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και γαλουχήθηκα με αξίες και αρχές , έχει τη δυναμική να αναδειχθεί σε μια πολιτεία ευημερίας για τους κατοίκους του και ένας τουριστικός προορισμός παντός εποχής. 
Η δύναμη του κοινού καλού με οδηγεί να συμπράξω και να πορευτώ με τη «Στάση Σερβίων », μια στάση ανάσας από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ανθρώπους αυτήν την εποχή κρίσης που διανύουμε . 
Η επικοινωνία ,η συνεργασία και η ενότητα είναι αξίες που θα καθοδηγούν το έργο μου. Είμαι στην πολιτική σκηνή ,ως τρόπο ζωής- είτε είναι προεκλογική περίοδο είτε όχι ,η ζωή μου διδάσκει πως πολιτική είναι η κάθε ενέργεια που επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας- και θεωρώ υποχρέωσή μου να στέκομαι δυνατή απέναντι στις προκλήσεις και στα προβλήματα με ανοικτό μυαλό, καινοτόμα σκέψη και αυτοβελτίωση για ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους του τόπου μας. Με σκληρή δουλειά και αισιοδοξία, θα αφοσιωθώ στο να διαμορφώσουμε μαζί ένα παρόν πλούσιο σε ευκαιρίες και ένα μέλλον δυνατό . 
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά της Στάσης Σερβίων για μια ζωή όπως την ονειρευόμαστε . Ευχαριστώ την επικεφαλής της παράταξης ,φίλη και καθηγήτρια μου Λαζαρίτσα Σπυρίδου για την τιμή που μου έκανε να συνεργαστούμε σε αυτή την προσπάθεια ,καθώς είδα την αγάπη της για τον τόπο και την όρεξη να εργασθεί υπερ όλων των πολιτών. 
Υπάρχει το καλύτερο και το ξέρουμε! Με εκτίμηση, Βάια Λαμπροπούλου Νηπιαγωγός, Δημοσιογράφος ,λογοτέχνης Υποψήφια με τη «Στάση Σερβίων » T. 6930876811 E. vaialampropoulou@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια