“Κόσμημα” στο ψηφοδέλτιο Αμανατίδη ο χρυσοχόος Χρήστος Νιόπλιας

 



Το βιογραφικό του Χρήστου Νιόπλια ο οποίος για πρώτη φορά “δοκιμάζεται” και μάλιστα στα βαθιά

Ονομάζομαι Χρήστος Νιόπλιας γιος του Γεώργιου Νιόπλια και της Χρυσούλας Πολύζου, με καταγωγή από Γαλατινή και Σιάτιστα. Γεννήθηκα στη Σιάτιστα και ζούσα στο δήμο Βοϊου μέχρι τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας.

Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Τσιόπτσια με καταγωγή από τη Κοζάνη και την Εράτυρα και είμαστε γονείς τριών αγοριών. Από το 2012 ασχολούμαι επαγγελματικά με το κόσμημα και έχω δημιουργήσει δυο επιχειρήσεις με έδρα τη Κοζάνη, καθώς το χρυσοχοείο βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης. Επιπλέον, είμαι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρία Gold Hunter στη Βόρειο Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στην ανίχνευση μετάλλων.

Ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά και συμμετέχω στις δραστηριότητες των εμπορικών συλλόγων Σιάτιστας και Κοζάνη, καθώς είμαι μέλος τους. Ακόμη, έχω εκλεγεί στην ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, όπως επίσης και στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Είμαι κάτοχος πιστοποίησης γεμολογίας και αδαμαντολογίας από τη ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΩΝ - ΑΡΓΥΡΟΧΟΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Παράλληλα με τις σπουδές μου εργαζόμουν σε εργαστήριο κατασκευής χρυσών κοσμημάτων. Είμαι απόφοιτος του τεχνικού λυκείου Σιάτιστας. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και βρίσκεται στη καθημερινότητα μου, καθώς είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων και μέλος του συλλόγου δρομέων υγείας Κοζάνης. Η αγάπη μου για τη φύση συνέβαλε να συμμετέχω ενεργά στον ορειβατικό σύλλογο Σιάτιστας.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια