Τον Οκτώβρη κλείνουμε τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών. Της Νικολέττας Μπουμπόναρη

 
Τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που δημιούργησε στη Δυτική Μακεδονία η βίαια απολιγνιτοποίηση και η παρατεταμένη κρίση σε μια σειρά σημαντικές δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα στην γουνοποιία, είναι γνωστά σε όλους μας.

Εκείνο, όμως, που ρωτούν με δικαιολογημένη αγωνία όλοι οι πολίτες είναι αν υπάρχει λύση και ποια είναι αυτή.

Στην απάντηση του ερωτήματος αυτού δεν χωράνε εικασίες, υποθέσεις εργασίας και ανέξοδες υποσχέσεις.

Ούτε λύσεις που θα εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, ευνοώντας τους λίγους και αφήνοντας πάλι απ’ έξω τους πολλούς.

Η γνώση, η εμπειρία, ο σχεδιασμός και ο έγκαιρος προγραμματισμός είναι τα στοιχεία που διαμορφώνουν τις λύσεις που χρειαζόμαστε.

Οι κατάλληλοι άνθρωποι που γνωρίζουν πώς να αξιοποιούν την κάθε ευκαιρία, χωρίς να υποτάσσονται σε «άνωθεν εντολές», αλλά μόνο στην εντολή των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, είναι αυτοί που μπορούν να φέρουν το αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε, για να έχουμε παρόν αλλά και ένα καλύτερο μέλλον.

Για να έρθει πλούτος στον τόπο μας που θα τον ξαναβάλει σε τροχιά ανάπτυξης και θα ανοίξει μια νέα αισιόδοξη σελίδα, μια σελίδα γεμάτη ΕΛΠΙΔΑ και τη βεβαιότητα πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου και το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ κλείνουμε τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών, κοιτάμε μπροστά και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στον τόπο μας αυτό που πραγματικά του αξίζει.

Τον Οκτώβριο δεν αποφασίζουμε απλώς για τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά θα πάρουμε την απόφαση που θα καθορίσει και το μέλλον των επόμενων γενεών.

Σ’ αυτές τις γενιές οφείλουμε το να εμπιστευτούμε όσους πιστεύουν πραγματικά στον καθοριστικό ρόλο και τη δύναμη της αυτοδιοίκησης, και το έχουν αποδείξει διαχρονικά, και δεν την βλέπουν απλώς σαν μια υποχρεωτική ή ευκαιριακή στάση των φιλοδοξιών τους.

Τον Οκτώβρη σας καλώ να πορευτούμε μαζί επιλέγοντας τους ανθρώπους που ήταν, είναι και θα παραμείνουν δίπλα σας σε κάθε περίπτωση.

Νικολέττα Μπουμπόναρη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια