"Γινόμαστε ένα, ως ένα σύμβολο τιμής για τους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτόν τον τόπο". Το μήνυμα της Σωτηρίας Κεσόγλου ως υποψήφια με την παράταξη της Ζεμπιλιάδου

 Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές στο πλευρό της Γεωργίας Ζεμπιλιαδου στον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ. Τα τελευταία χρόνια, οι εξελίξεις τρέχουν και οι απαιτήσεις των καιρών δεν μας επιτρέπουν να έχουμε τον ρόλο του εξωτερικού παρατηρητή. Δεν ξέρω τί σημαίνει αποτυχία, ξέρω τι σημαίνει πέφτω και ξανασηκώνομαι. 
Ξέρω τι σημαίνει προσπάθεια, αγώνας, επιμονή. Έφτασε επιτέλους η στιγμή να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με σχεδιασμό, καινοτομίες και το βλέμμα μας στραμμένο στο δημόσιο συμφέρον. Να κάνουμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ένα καλύτερο μέρος για να ζεις, να εργάζεσαι και να δημιουργείς οικογένεια.
 Γινόμαστε ένα λοιπόν, ως ένα σύμβολο τιμής για τους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτόν τον τόπο και κυρίως τους νέους που έχουν κάθε δικαίωμα στα όνειρα, στις προσδοκίες, σ΄ ένα πιο φωτεινό αύριο. Ένα αύριο, όχι μακριά από τον τόπο τους, ένα αύριο που θα στηρίξει την εκπλήρωση των ονείρων τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 
Συστρατεύομαι με μια χαρισματική γυναίκα που κοιτάει τη νέα γενιά στα μάτια, που στηρίζει έμπρακτα τα όνειρα των νέων, με ενότητα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Με την ίδια αποφασιστικότητα δηλώνω πανέτοιμη να στηρίξω το έργο της Georgia Zebiliadou για ένα μέλλον με ελπίδα και προοπτική για όλους. Με βήματα κοιτώντας ΜΠΡΟΣΤΑ που επιθυμώ να τα κάνουμε μαζί! Βήματα τιμής, περηφάνειας και αγάπης για τον τόπο μας!» Ζητώ λοιπόν από εσάς να μου δώσετε τη δυνατότητα να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την πατρίδα μου, την Κοζάνη και όλους εσάς. Εύχομαι να έχουμε καλό αγώνα.

Με τιμή, Σωτηρία Κεσόγλου

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια