Δεν σταματά....Μέσα και η Σταματία (Μάτα)

 




Είμαι η Σταματία Καγιόγλου τέκνο του τ.επίτιμου προέδρου Μεσιανής Αχιλλέα Καγιόγλου και της Χρυσής Καγιόγλου. Η πρωτότοκη της πολύτεκνης οικογένειας ζώντας τα παιδικά μου χρόνια στη γενέτειρα μου Μεσιανή.

Σε ηλικία περίπου δέκα ετών μετακομίσαμε στην Κοζάνη όπου ζω και εργάζομαι έως και σήμερα.

Είμαι τρίτεκνη μονογονεϊκή , τα παιδιά μου είναι ο Κωνσταντίνος η Έλενα και ο Αχιλλέας .

Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες είναι πολύμορφες λόγω των διαφορετικών αντικειμένων που έχω απασχοληθεί. Μερικές από αυτές είναι γραμματειακή υποστήριξη σε Αξονικό τομογράφο, φροντιστήρια ξένων γλωσσών καθώς και σε άλλα γραφεία με διαφορετικές ανάγκες. Ερασιτεχνική δημοσιογραφία και παρουσιάστρια σε τοπικά κανάλια, πωλήτρια σε είδη ενδυμασίας, δώρων, σε χώρους εστίασης σε υλικά οικοδομών κ.α.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι με την ειδικότητα της πιστοποιημένης μαγείρισσας , απόφοιτη Δ.ΙΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ και ενίοτε ως εκπαιδεύτρια Ι.Ε.Κ.

Πολιτικοποιημένη από τη νεαρή μου ηλικία ,έμαθα να γνωρίζω και να αφουγκράζομαι τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μου.

Με ανησυχίες στο έπακρο για το μέλλον του τόπου μας , το δικό μας ,των παιδιών μας, ήρθε ο Κοκκαλιάρης Γιάννης να με προκαλέσει να γυρίσουμε αυτήν την ξεφτισμένη μουντζουρωμένη σελίδα που μαστίζει την Κοζάνη και να γράψουμε μια καινούρια ,δημιουργική ,προοδευτική ιστορία για τον τόπο μας!!

Εγώ στις προκλήσεις και στις προσκλήσεις που έχουν σκοπό την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ στο νέο δήμαρχο της Κοζάνης!

Λέω ΝΑΙ στο κοινό όραμα για μια νέα Κοζάνη! Λέω ΝΑΙ στην πρόοδο και στην ευημερία !

Λέω ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ,ΣΕ ΕΜΑΣ ,ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ!

ΝΑΙ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ"

ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ!!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια