Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Τάσας Βαβλιάρα με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη - Τόπος να Ζεις”

 


Η Τάσα Βαβλιάρα κατάγεται από την Αιανή και ζει στην Κοζάνη.

Είναι Κοινωνική Λειτουργός απόφοιτη του τμήματος «Κοινωνικής Διοίκησης με κατεύθυνση κοινωνικής εργασίας» του ΔΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με τίτλο: «Διδακτική των Επιστημών και Σύγχρονες Τεχνολογίες» του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδος.

Εργάζεται στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Κοζάνης, το οποίο στεγάζεται στην Άνω Κώμη, στο οποίο για 2 έτη είχε αναλάβει και καθήκοντα Αναπληρώτριας Διευθύντριας της σχολικής μονάδας.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας απασχολήθηκε σε σχολικές μονάδες και δομές της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης και ανέλαβε θέσεις ευθύνης όπως συντονίστρια στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου Κοζάνης. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας και μέχρι το 2021 ήταν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΝΠΔΔ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος με έδρα την Αθήνα.

Οραματίζεται την δημιουργία μιας ανθρωποκεντρικής, συμπεριληπτικής και φιλικής τοπικής κοινωνίας που θα γίνει παράδειγμα μάθησης και πλαίσιο κοινωνικής ευημερίας και ανάπτυξης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Τάσα Βαβλιάρα θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις»

Κοζάνη 26/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια