Η Σωτηρία Κεσόγλου για την συμμετοχή των νέων στα κοινά

Θεωρώ τη συμμετοχή των νέων στα κοινά του τόπου μας ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη, καθώς έχουν την ικανότητα να δώσουν μια διαφορετική προσέγγιση των γεγονότων, παρέχοντας καινοτόμες ιδέες και μια νότα αισιοδοξίας. 
Οι σημερινοί νέοι είναι ιδιαίτερα ευφυείς, ευαίσθητοι σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, γεγονός που τους καθιστά αναγκαίους σε κάθε συνδυασμό»..
Εχω ένα όνειρο.Αυτή η φράση κρύβει μέσα της όλες της πανανθρώπινες αξίες της πολιτικής. Μιας πολιτικής που σέβεται τον άνθρωπο, τον πολίτη, που προσπαθεί να τον υπηρετήσει χωρίς να υπάρχουν υστερόβουλοι σχεδιασμοί. Μια πολιτική που θα υπηρετεί τον πολίτη και όχι ο πολίτης εκείνη.
Θέλω να περπατώ στους δρόμους και να βλέπω το ξανά στους συμπολίτες μου το περίφημο «χαμόγελο» που έχω συνηθίσει.την επιστροφή της κλεμμένης ελπίδας. Όλοι έχουμε δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο. Και δεν πρέπει να κάνουμε πίσω. «Όλοι μαζί» μπορούμε να το διεκδικήσουμε και «όλοι μαζί» να το πετύχουμε. 
Η "Ελπιδα " Georgia Zebiliadou χωράει όλους τους πολίτες στη διαδρομή προς την αλλαγή. Μια αλλαγή που θα επιλέξουν και θα κατευθύνουν οι πολίτες και όχι οι πολιτικοί…Να βγούμε οι νέοι μπροστά και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας”
Έχουμε όραμα. Έχουμε διάθεση. Είμαστε ένας από όλους εσας.. Βλέπουμε, αφουγκραζόμαστε, προτείνουμε λύσεις. Αν κάποιος αρέσκεται στο να ζει βλέποντας πως δεν υπάρχει μέλλον, στα όρια της πείνας και του κρύου, ας ψηφίσει εκείνους που μας έφεραν εδώ. Ως νέα υπερήφανη για τον τόπο μου, θέλω το καλύτερο για τον τόπο μου. Για εμένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ή τώρα... ή ποτέ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια