Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά το έργο ασφαλτοστρώσεων στις Κοινότητες

 


Ξεκινά το έργο ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Κοζάνης στις Κοινότητες, με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών. Η προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών έρχεται σε συνέχεια του έργου ασφαλτοστρώσεων σε 42 οδούς της πόλης της Κοζάνης.

Αναλυτικά, η σύμβαση του έργου «Συντήρηση δημοτικών οδών Κοινοτήτων» υπογράφηκε από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Δεληβάνης ΑΤΕΒΕ», την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, στο Δημαρχείο. Παρόντες στην υπογραφή ήταν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων, Γιώργος Δουγαλής.

Το έργο αφορά στη συντήρηση - ασφαλτόστρωση οδών του δημοτικού οδικού δικτύου, εντός του αστικού ιστού των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης, στις Δημοτικές Ενότητες Κοζάνης, Αιανής, Ελίμειας, Δημητρίου Υψηλάντη και Ελλησπόντου.

Σημειώνεται, ότι η συμβατική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 659.328,05 ευρώ, ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.240.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση είναι από το ΕΑΠ 2012-2016.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια