Μαρία Αθανασία (Μαρίσια)Αρσενίδου "Θέλω να βοηθήσω τον δήμο Κοζάνης να σταθεί ξανά στα "πόδια του"


Είμαι η Μαρία Αθανασία (Μαρίσια) Αρσενίδου Καρπούζου. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο του 1991 και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Πατέρας μου ο αποβιώσας Γεώργιος Αρσενίδης, καθηγητής στα Επαγγελματικά Λύκεια και στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ως Μηχανολόγος. Μητέρα μου η Ανδρονίκη Βουκουβάλα Αρσενίδου, συνταξιούχος καθηγήτρια Γαλλικών και πρώην Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Διετέλεσα μέλος και υπεύθυνη ΔΑΠ Τρικάλων, πρόεδρος του Σπουδαστικού Συλλόγου ΤΕΙ Τρικάλων και μέλος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων και Κοζάνης. Είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ (Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων) και Πτυχιούχος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία. Επίσης ομιλώ Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και έχω άριστη γνώση Η/Υ. 
Είμαι σύζυγος του Χαράλαμπου Καρπούζου και μητέρα δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού. Είμαι μέλος πολιτιστικών συλλόγων και συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις από μικρή ηλικία. 
Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στην πόλη της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας στο χώρο του λιανικού εμπορίου.
Σήμερα, ούσα σύζυγος, μητέρα και δραστήριο μέλος της κοινωνίας των πολιτών, νιώθω ότι έφθασε η ώρα να διεκδικήσω τη ψήφο των συμπολιτών μου. 
Θέλω να βοηθήσω το Δήμο Κοζάνης να σταθεί ξανά στα «πόδια» του. Δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες και δουλειές για όλους τους πολίτες του τόπου μας. Να επαναφέρουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στις ζωές μας. 
Γιατί έχουμε κοινή όρεξη και όραμα για τον τόπο. 
Γιατί θέλουμε να κάνουμε την Κοζάνη ιδανικό τόπο για να ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας. 
Γιατί αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αφήνοντας πίσω μας τα πολιτικά χρώματα. 
Γιατί δημιουργήθηκε επιτέλους μία παράταξη που κυριαρχεί το ΕΜΕΙΣ!
Γι’ αυτό το λόγο ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να πορευθούμε ΜΑΖΙ! 
Μαζί για την Κοζάνη!
Μαζί με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη!

#mazimetogianni #mazi_me_to_gianni, #kozani #mazi_gia_tin_kozani #mazigiatinkozani
#mazi 
#mazimetogianni #mazi_me_to_gianni #kozani #mazi_gia_tin_kozani #mazigiatinkozani #mazi_gia_tis_gunaikes #mazi_gia_ta_paidia #mazi_gia_tin_triti_ilikia #mazi_gia_mas #mazi_gia_ton_topo_mas #maxi_me_ti_marissia

https://www.facebook.com/profile.php?id=100095593869771

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια