Εδώ Κατερίνα: Εδώ Κοζάνη....

 


Φίλες και φίλοι γεια σας, ονομάζομαι Πολιτίδου Κατερίνα και είμαι 48 χρόνων . Γεννήθηκα στην Γερμανία και από την ηλικία των πέντε ετών ζω και δραστηριοποιούμαι στην Κοζάνη. 
Έχω έναν γιο, τον Νικόλα Χασαπη 21 ετων. Είμαι τελειόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον αφιερώνω στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά αποτελώντας ενεργο μέλος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας». Επίσης φροντίζω να συνδυάζω τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά με την ιδιαίτερη αγάπη μου για τον αθλητισμό και κυρίως τον ερασιτεχνικό. 
Ο συνδυασμός αυτός είναι ζωτικής σημασίας και μου προσφέρει ηρεμία και χαρά. Βλέποντας ότι ζούμε σ’εναν κόσμο και σε μια κοινωνία και σε περίοδο που όλοι θελουμε την αλλαγή , κάποιοι πρέπει να γίνουμε η αλλαγή! Για τον λόγο αυτό δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση - πρόκληση να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές για τον Δήμο Κοζάνης με τον συνδυασμό Εδώ Κοζάνη του υποψηφίου δημάρχου Σταύρου Καμπουρίδη! 
Το πείσμα μου και η εσωτερική μου δύναμη μαζί με το όραμα του Σταύρου Καμπουρίδη, το πρόγραμμα του συνδυασμού και η δυναμική των συνυποψήφιων ,είναι ενας ακόμη λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας! 
Ενός Δήμου που έχει δυνατότητες , κοινωνικές δυνάμεις και ευκαιρίες αρκεί να θέλεις να τις κανεις πράξεις για το κοινό καλο! Ζητω την εμπιστοσύνη, την στήριξη, την βοήθεια και την ψήφο σας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια