Ζυμώνουν με Ζυμάρα...

 


Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Ζυμάρα και Πασχάλη Τζήκα για την Τοπική Κοινότητα Κάτω Κώμηςμε τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη - Τόπος να Ζεις”


Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιους συμβούλους για την τοπική Κοινότητα Κάτω Κώμης τον Κώστα Ζυμάρα και τον Πασχάλη Τζήκα.

Ο Κώστας Ζυμάρας είναι συνταξιούχος υπάλληλος ΕΛΤΑ και Πρόεδρος της ΤΚ Κάτω Κώμης από το 2011 μέχρι σήμερα. Η αυτοδιοικητική του εμπειρία, η γνώση του σχετικά με τα ζητήματα της Κάτω Κώμης αλλά και του Δήμου Κοζάνης γενικότερα καθώς και η διεκδικητικότητα και η αγάπη για τον τόπο του αποτελούν εγγύηση για μια ακόμη πετυχημένη θητεία στο τοπικό συμβούλιο της Κάτω Κώμης.

Ο Πασχάλης Τζήκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάτω Κώμη. Είναι δημοτικός υπάλληλος, χειριστής μηχανημάτων έργων και συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Στόχος του είναι να βοηθήσει και να στηρίξει το χωριό του έτσι ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας έτσι ώστε αυτά να αποτελούν ζωντανά και υγιή κύτταρα ενός δυναμικού Δήμου και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Κάτω Κώμης με

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια