Καρέ της ντάμας.....4 γυναίκες στον συνδυασμό του Σταύρου Καμπουρίδη




Ο Συνδυασμός “ εδώ Κοζάνη” ,ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα της Βούλας –Τσιώγκα στην τοπική κοινότητα Κρόκου


Η Βούλα είναι παντρεμένη με τον Κων/νο Βογδόπουλο και μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το Λύκειο με ειδικότητα στη κομμωτική. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ, όπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας γυναικών. Η Βούλα έχει τη διάθεση να βοηθήσει στα προβλήματα της Τοπικής Κοινότητας Κρόκου αλλά και να αναδείξει τα δυνατά σημεία της περιοχής της.

Ο Συνδυασμός “ εδώ Κοζάνη” ,ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα της ,Περιστέρας Καρατζέτζου στην τοπική κοινότητα Κρόκου . 

Η Περιστέρα είναι 20 ετών. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και φοιτήτρια νοσηλείας χειρουργείου. Όραμα της είναι η ανάδειξη και η αναβάθμιση του τόπου της, με τη βοήθεια του συνδυασμού και με τη δική της συμβολή μπορούμε να το κάνουμε πράξη.



Ο Συνδυασμός “ εδώ Κοζάνη” ,ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα της Μαρίας -Δαλαμήτρου στην τοπική κοινότητα Πετρανών.



Η Μαρία γεννήθηκε το 1984, είναι παντρεμένη με τον Κων/νο Καραχρήστο και μητέρα τριών παιδιών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και έχει τελειώσει βοηθός βρεφονηπιοκόμων.




Ο Συνδυασμός “ εδώ Κοζάνη” ,ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα της Ελένης Μπέλλου στην τοπική κοινότητα Λευκοπηγής.



Η Ελένη είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Συμπορεύεται με το συνδυασμό μας, έχοντας γνώση των προβλημάτων της κοινότητας και διάθεση επίλυσης τους. Με την Ελένη θα δουλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια