Συνεχίζεται ο καταιγισμός: 4 ακόμη ονόματα στον Σταύρο

 Γιάννης ΚακουλίδηςΟ Συνδυασμός “ εδώ Κοζάνη” ,ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα του Γιάννη Κακουλίδη στο Τοπικό Διαμέρισμα Αργίλου. Ο Γιάννης είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Εργάστηκε στη ΔΕΗ και είναι συνταξιούχος μηχανικός. Διατέλεσε επί πέντε έτη Πρόεδρος στην Τοπική κοινότητα του Αργίλου και τέσσερα χρόνια στον αθλητικό Σύλλογο (Άρης Αργίλου). Ο Γιάννης είναι μαζί μας στην προσπάθεια αλλαγής του τόπου μας.

Σωκράτης Χανταβαρίδης

Ο Συνδυασμός εδώ Κοζάνη,ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα του Σωκράτη Χανταβαρίδη στην Τοπικό Διαμέρισμα Μαυροδενδρίου. Ο Σωκράτης γεννήθηκε το 1970, ειναι παντρεμένος με ενα παιδί και μόνιμος κάτοικος Μαυροδενδρίου. Είναι χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων,τελειόφοιτος του 1ο ΕΠΑΛ με ειδικότητα τεχνικός μηχανολόγος εγκαταστάσεων και τεχνικός οχημάτων. Είναι Πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροδενδρίου. Ο Σωκράτης επιθυμεί μια δίκαιη μεταχείρηση των πολιτών στον τόπο του.Κώστας Χαριτίδης


Ο Συνδυασμός εδώ Κοζάνη,ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα του Χαριτίδη Κων/νου στο τοπικό Διαμέρισμα Πολυμύλου.

Ο Κώστας γεννήθηκε το 1974,Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και στο παρελθόν ποδοσφαιριστής στην ομάδα ΔΑΦΝΗ Πολυμύλου.


Στάθης ΘεοδωρίδηςΟ Συνδυασμός εδώ Κοζάνη,ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητα του Θεοδωρίδη Στάθη στην Τοπική Κοινότητα Κρόκου. Ο Στάθης γεννήθηκε το 2002 είναι μόνοιμος κάτοικος Κρόκου και τελειόφοιτος του1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης,στην ειδικότητα του θερμουδραυλικού.

Ο Στάθης ειναι ενας νεος άνθρωπος με διάθεση και όρεξη να στηρίξει τον τόπο του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια