Αγροτοκτηνοτρόφος 3ης γενιάς στις "τάξεις" Κοκκαλιάρη

 




Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Νικόλαος του Θεόφιλου και της Δέσποινας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κλείτο Κοζάνης αλλά λόγο της μετεγκατάστασης μετακομίσαμε στα Πετρανά το 2002.

Είμαι Αγροτοκτηνοτρόφος 3ης γενιάς.

Είμαι τελειόφοιτος Ζωϊκής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Facolta di Agraria di Campobasso στην Ιταλία όπως επίσης και της Academia di Isernia όπου φοίτησα τυροκομεία με εξειδίκευση στην Γραβιέρα.

Επέστρεψα στην Ελλάδα το 2018 όπου ξεκίνησα να εργάζομαι επαγγελματικά με την κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας μου όπως επίσης ξεκίνησα να επεξεργάζομαι δειλά δειλά την παραγωγή μου.

Κατάφερα μέσα σε 3 χρόνια πάντα με την βοήθεια των γονιών μου να παντρέψω τον πρωτογενή με το δευτερογενή τομέα, όπου σκοπός μου ήτανε να μεταποιώ το αρχικό προϊόν και να δημιουργήσω ένα προϊόν υπεραξίας όπως είναι η παλαιωμένη γραβιέρα μας "Αγρόκτημα Παπαδόπουλος Premium Quality". Tο 2023 στο 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Γαστρονομίας στην ΔΕΘ κατάφερα να αποσπάσω 2 χάλκινα μετάλλια με το προϊόν μου, πάντα σε συνεργασία με τον κορυφαίο εκπαιδευτικό όμιλο της Ελλάδας το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Όραμα μου είναι ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας να έχουν τον πρωταρχικό ρόλο στον Δήμο Κοζάνης αλλά και να αποκτήσουν ξανά την αίγλη που έχασαν τα τελευταία χρόνια.Η πόλη της Κοζάνης θα πρέπει να αποκτήσει το δικό της brand name,το δικό της όνομα στον χάρτη της Αγροτιάς-Κτηνοτροφίας-Γαστρονομίας πράγμα που εκλείπει τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ο πρωτογενής τομέας παραγωγής είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της χώρας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη συντάσσομαι στο πλευρό του Γιάννη Κοκκαλιάρη και στον Συνδιασμό "Μαζί για την Κοζάνη" γιατί η Κοζάνη τώρα πρέπει να αλλάξει ιστορία, τώρα πρέπει να πάει ένα βήμα μπροστά.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/8/23, 12:22 π.μ.

    Η παροιμία λέει, αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή