Live με τους The Thirsdays και έκθεση ζωγραφικής της Wafa Chrigui, με έργα ασυνόδευτων κοριτσιών, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, στην αυλή της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης

 



Το ΚΑΛΟκαρινό Συναπάντημα της Πέμπτης 8 Ιουνίου, φιλοξενεί από τις 20:00 την έκθεση ζωγραφικής της Wafa Chrigui με τα φιλοξενούμενα κορίτσια της Δομής Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου, με τίτλο «Συν γυναιξί».
Ενώ στις 21:00 ξεκινάει το
live με τους The Thirstdays, οι οποίοι αποτελούνται από τον Στέργιο Μάντζιαρη, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τον Δημήτρη Παραμόνου.


---
Λίγα λόγια για την έκθεση ζωγραφικής
Η Καλλιτεχνική Έκθεση από τη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου με τίτλο «Συν γυναιξί» φιλοξενήθηκε στον Εκθεσιακό Χώρο Δ. Χατζή στα Ιωάννινα από τις 8- 12 Μαρτίου από την ΧΕΝ και τον Δήμο Ιωαννιτών. Πορτραίτα που απεικονίζουν γυναίκες από Παλαιστίνη, Σομαλία, Κονγκό, Καμερούν, Νιγηρία, Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία, Λιβύη και Μαυριτανία.
Αυτά τα πορτραίτα γυναικών που δημιουργήθηκαν από την Wafa Chrigui με
κορίτσια της δομής υπενθυμίζοντας πως υπάρχει ελπίδα, ειρήνη, φως, όνειρα στα μάτια των κοριτσιών άρα και σε όλους εμάς.


---
Τα ΚΑΛΟκαιρινά Συναπαντήματα αποτελούν ανοιχτούς χώρους αλληλεγγύης, όπου συναντιόμαστε συλλογικά, συμμετέχουμε σε πολιτιστικά δρώμενα, κάνουμε παρέα, κουβεντιάζουμε και προαιρετικά στηρίζουμε οικονομικά τη λειτουργία του χώρου.


Ελεύθερη Είσοδος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια