Γ. Κασαπίδης: Προχωράμε με ταχείς ρυθμούς τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών

 

 

 


Έτοιμη να υποδεχθεί 200 δόκιμους αστυφύλακες έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2023, θα είναι η Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών, μετά τις συντονισμένες προσπάθειες τις Περιφερειακής Αρχής που δεσμεύτηκε να στηρίξει με οικονομικά και τεχνικά έργα την επαναλειτουργία της, καθώς έχει ήδη εξασφαλισμένη τη χρηματοδότηση των σχετικών δαπανών ύψους  74.400,00€. 

 

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην Π.Ε. Γρεβενών, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη,  στελεχών της Περιφέρειας και κλιμακίου μηχανικών της ΕΛ.ΑΣ.

 

Συγκεκριμένα το έργο θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της έδρας μετά την υπογραφή σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Π.Δ.Μ. και Ελληνικής Αστυνομίας και χρηματοδοτείται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) της έδρας της Περιφέρειας.

 

Ο Περιφερειάρχης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τονίζοντας πως: «Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι έως τα τέλη Σεπτεμβρίου το κτίριο να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους 200 δόκιμους αστυφύλακες στα Γρεβενά, μετά από δώδεκα έτη παύσης λειτουργίας της Σχολής. Επιμείναμε και καταφέραμε την επαναλειτουργία της Σχολής εκπληρώνοντας έτσι μια βασική μας δέσμευση προς τους πολίτες των Γρεβενών».

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια