Επίσκεψη Χρήστου Γιαννούλη στην ΠΕ Κοζάνης- Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την προάσπιση των πολιτών

 




Ο Χρήστος Γιαννούλης επισκέφθηκε την περιοχή της ΠΕ Κοζάνης, όπου έγιναν συναντήσεις με φορείς της περιοχής, παρουσία κλιμακίου της ΝΕ Κοζάνης και των υποψηφίων Βουλευτών Σωκράτη Βατάλη, Καλλιόπης Βέττα, Βασιλικής Γκάσταρη, Θεόδωρου Καρυπίδη, Εφης Μιχελακη και Κώστα Πασσαλίδη.

Σε Βελβεντό και Σέρβια επισκέφθηκε τους συνεταιρισμούς του Βελβεντού ΑΣΕΠΟΠ και Δήμητρα και τον δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου αντίστοιχα, συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και κατά κύριο λόγο το κλείσιμο της γέφυρας, οι αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στους συνεταιρισμούς, στις επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς επίσης και στη μετακίνηση των μαθητών, αλλά και όλων των πολιτών.





Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση στο Δημαρχείο Εορδαίας με φορείς της περιοχής, όπου εξέφρασαν την αγωνία τους για την μείωση του πληθυσμού, τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης και τη φτωχοποίηση της περιοχής.

Η επίσκεψη του Χ. Γιαννούλη έκλεισε με ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας, στέλνοντας δυναμικό μήνυμα ανατροπής των συσχετισμών των προηγούμενων εκλογών.

Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την προάσπιση των πολιτών.

Την Κυριακή της 25ης Ιουνίου θα επιλέξουμε ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα διακυβέρνησης για την ανάταξη ολόκληρης της κοινωνίας και της οικονομίας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια