Κοζάνη. Δεν θέλουν νέο προπονητή. Έχουν....

Ανακοίνωση της Κοζάνης για δημοσιεύματα περί νέου τεχνικού
ΦΣ Κοζάνης: «Καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα οι ανακοινώσεις

Η Διοίκηση της ομάδας ΦΣ Κοζάνη διαψεύδει όλα τα σημερινά δημοσιεύματα διαφόρων αθλητικών ιστοσελίδων, περί δήθεν αλλαγή και ανάληψη καθηκόντων από νέο προπονητή στην ομάδα μας.

Τέτοια δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και ανεύθυνα, έχοντας σκοπό να πλήξουν την ισορροπία της ομάδας μας, καθώς δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.
Προφανώς η φετινή επιτυχία και η άνοδος της ομάδας μας στην SL2, αποτελεί κίνητρο για φιλόδοξους ανθρώπους ώστε να ενταχθούν στον οργανισμό ΦΣ Κοζάνη. Οποιαδήποτε μεταβολή συμβαίνει, ανακοινώνεται επίσημα μόνο από την ομάδα μας και όχι ως κουτσομπολιό η πληροφορία ή από οποιονδήποτε άλλον.

Τέλος καλό θα ήταν να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοιου είδους αβάσιμα και ατεκμηρίωτα θέματα γιατί δεν ωφελούν κανέναν πόσο δε μάλλον το ίδιο το άθλημα και ότι αυτό πρεσβεύει. Παροτρύνουμε δε κάθε ενδιαφερόμενο να διασταυρώνει τις πηγές του ή να απευθύνεται στον Υπεύθυνο του Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΦΣ Κοζάνης, κ. Μανώλη Χατζηνικολάου (κιν.6937486443) και να τεκμηριώνει οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την ομάδα μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια