Η Δρεπανιώτισσα των Σπαρτιατών “ξεσπαθώνει”- Το μήνυμα της Κορνηλίας Χριστοφόρου υποψήφιας βουλευτή ΠΕ Κοζάνης

 



Η Κορνηλία Χριστοφόρου ήταν η μοναδική υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, με το κόμμα των Σπαρτιατών που εισήλθε σαν “κομήτης” στη βουλή με ποσοστό 4.64% και 12 έδρες, (4.26% στην ΠΕ Κοζάνης). Στο πλευρό της φαίνεται πως είναι και οι γνωστοί μουσικοί από τη Γαλατινή αφοί Γκαντώνα. 





Όπως ανέφερε η ίδια “Προχωράμε σταθερά και δυναμικά, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη με την ανταπόκριση του κόσμου. Τιμή μου να αντιπροσωπεύω τέτοιους ανθρώπους. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Ελλάδα που κάναν την σωστή επιλογή”.
 
Σε ανάρτηση της έγραψε σήμερα το πρωί: “Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Νομό Κοζάνης που με εμπιστεύθηκε και με στήριξε, 3. 567 ψήφους 4.3%. Καλή ελευθερία στον λεβέντη μας”, φωτογραφίζοντας προφανώς τον Ηλία Κασιδιάρη.


 

Να σημειώσουμε πως η Κορνηλία Χριστοφόρου είναι ομογενής Αυστραλίας, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η μητέρα της είναι από το Δρέπανο. Είναι γόνος στρατιωτικής οικογένειας, απόφοιτος οικονομικών- νομικές σπουδές, ενώ έχει εργαστεί στην αστυνομία Αυστραλίας ως γραμματέας. Αυτή τη στιγμή είναι επιχειρηματίας σε εταιρία, ενώ παράλληλα ασχολείται με τα οικονομικά. 


Θανάσης Τέγος






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια