ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: "Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση… Σωστά κ.Κωνσταντινίδη ;"

 Ειλικρινά, κ. Κωνσταντινίδη, ξοδέψατε δύο μέρες φαιά ουσία για να προβείτε σε μια ανακοίνωση που παραπέμπει σε παιχνίδι μικροπολιτικής, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με fake news;

Είναι αστείο να επικαλείστε ότι ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τους πολίτες για ανωριμότητα, αφού ο ίδιος με δημόσια δήλωσή του ανέλαβε την ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ σεβάστηκε απόλυτα το αποτέλεσμα των εκλογών και προχωρά παρακάτω σε έναν έντιμο εκλογικό αγώνα όπως αρμόζει σε ένα κόμμα της Αριστεράς.

«Αν δε σεβαστείτε την ετυμηγορία των συμπολιτών μας, σας περιμένουν ακόμα χειρότερες ημέρες.» Αυτό το λέτε εσείς κ. Κωνσταντινίδη τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης απειλεί με τρίτες εκλογές τον Αύγουστο αν δεν πάρει αυτοδυναμία;

Η ΝΔ κ. Κωνσταντινίδη μήπως εξακολουθεί να θεωρεί την κοινωνία κομματικό στρατό;

Αναφέρεστε στην κοστολόγηση των προγραμμάτων τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας προσκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πάνε από κοινού στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να κοστολογηθούν τα δύο προγράμματα και ο δεύτερος αρνήθηκε.

Συνεχίζετε να υποστηρίζετε ότι είστε στο πλευρό των πολιτών τη στιγμή που η κυβέρνησή σας αρνήθηκε πεισματικά να μειώσει το ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης και τον ΕΦΚ στα καύσιμα, οδηγώντας μια ολόκληρη κοινωνία στη φτωχοποίηση, ενώ άφησε αφορολόγητα τα υπερκέρδη λίγων και εκλεκτών. Θα έχετε τους λόγους σας…

Σημειώνετε με στόμφο : «Αλλά, τελικά, μάλλον αυτό είναι που σας ενοχλεί. Ότι δεν μας τελειώσατε, όπως λογαριάζατε.»

Τί θα πει «Δεν μας τελειώσατε;» κ. Κωνσταντινίδη; Ηρεμήστε! Μη δείχνετε τόσο φανατικά το μίσος σας προς την Αξιωματική Αντιπολίτευσης, κατρακυλώντας σε τέτοιου είδους εκφράσεις.

Στην τετραετή πορεία σας σημειώθηκε στην περιοχή μας αύξηση της ανεργίας, φτωχοποίηση και ερημοποίηση. Δεν το λέμε εμείς, το φωνάζουν οι αριθμοί!

Δεν θα συνεχίσουμε το παιχνίδι φθηνής προπαγάνδας που ξεκινήσατε κ. Κωνσταντινίδη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας, από όποια θέση και να του δώσει ο ελληνικός λαός , θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών και να μάχεται για μια Δίκαιη Κοινωνία με ευημερία για όλους, όσο και αν αυτό μπαίνει εμπόδιο στα καλοστημένα σχέδιά σας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια